MANN+HUMMEL Çalışanları ve Aileleri Bir Araya Geldi

MANN+HUMMEL Çalışanları ve Aileleri Bir Araya Geldi

MANN+HUMMEL çalışanları ve aileleri 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü Doğa Çiftlik Evi’nde düzenlenen Aile Günü’nde bir araya geldi

Aileleriyle keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan MANN+HUMMEL çalışanları, her yaş grubuna hitap eden aktivitelerle de gönüllerince eğlendiler.

Aileler Çalışma Alanlarını Görme Şansı Yakaladı

Ailelerin geniş katılım sağladığı organizasyonda, hem iş arkadaşları hem de aileleriyle keyifli bir gün geçiren MANN+HUMMEL çalışanları güne TOSB’da bulunan fabrikada başladı. Ailelerine çalışma alanlarını gösterme fırsatı bulan çalışanlar, üretim süreçleri ve yaptıkları işler ile ilgili ailelere bilgi verdi. Bununla birlikte çalışanların çocuklarının hazırladığı “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu resim sergisi fabrika ziyareti esnasında gezildi.

Hem Çocuklar Hem de Büyükler Eğlendi

Çocuklarını yüz boyama, oyun parkı gibi faaliyetlerle eğlendiren MANN+HUMMEL çalışanları, kendileri de büyükler için kurulan langırt, penaltı becerisi, üç boyutlu simülatör ve tavla etkinliklerine katılarak eğlenceli bir gün geçirdiler. Gün sonunda turnuva kazananları, kupalarını Fabrika Müdürü Ersin Çömeközekin ve  İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Samgan’ın elinden aldılar. 

MANN+HUMMEL, Keyifli Organizasyonlarına Devam Edecek

Mutlu çalışanların, firma adına yarattığı değerin önemine inanan MANN+HUMMEL, birlik ve beraberliği pekiştiren bu organizasyonlarına ilerleyen dönemlerde yer vermeye devam edecek.

 

mann+hummel.jpg

1495108334_gorsel_1.jpg

1495108333_gorsel_4.jpg

1495108331_gorsel_3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.