Mapfre Genel Sigorta sigortalılarına hasar anında kaliteli hizmet sunacak

Mapfre Genel Sigorta sigortalılarına hasar anında kaliteli hizmet sunacak

Mapfre’nin uluslararası akreditasyon kuruluşu Yol Güvenliği, Oto Hasar Yönetimi ve Oto Onarım Araştırma Merkezi Cesvımap’tan onay aldı.

Mapfre Genel Sigorta’nın yüzde 51 hissesini aldığı Genel Servis, iki istasyonu için Mapfre’nin uluslararası akreditasyon kuruluşu Yol Güvenliği, Oto Hasar Yönetimi ve Oto Onarım Araştırma Merkezi Cesvımap’tan onay aldı.

Genel Servis’in yüzde 51 hissesini satın alan Mapfre Genel Sigorta, hizmetlerini uluslararası Mapfre standartlarına çıkarmak için yol almaya başladı. Türkiye’de iki Genel Servis istasyonu için Mapfre’nin uluslararası akreditasyon kuruluşu Yol Güvenliği, Oto Hasar Yönetimi ve Oto Onarım Araştırma Merkezi CESVIMAP’tan onay alan Genel Servis, diğer oto tamir istasyonlarını da CESVIMAP standartlarına yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Genel Servis’in hedefleriyle ilgili bir değerlendirme yapan Mapfre Genel Sigorta Oto Hasar Yönetim Sistemleri Direktörü Hector Castello Nuñez, “Oto tamirlerinde en yüksek kalite standartlarını yakalamak amacıyla Genel Servis’in sürekli bir iyileştirme süreci içerisinde olması için çalışıyoruz” dedi.

‘Hedef entegre hizmet’

İlk hedeflerinin oto hasar sürecinde müşterilerine entegre bir hizmet sunmak olduğunu belirten Castello şunları söyledi: “Amacımız, Genel Servis’in kaza ve tamirle ilişkili tüm konularda tek iletişim noktası haline gelmesidir. Tüm Genel Servis istasyonlarında bulunan, hasar yönetiminde uzman Mapfre Genel Sigorta yetkili personeli, hasar beyanının hazırlanmasından, araç hasarının tespiti ve kazaya dair olası tüm ihtiyaçlarında sigortalılarımıza yardımcı olmaktadır. Genel Servis’lerde, sigortalılarımıza poliçe şartları çerçevesinde, tamir süresince ek maliyetsiz ikame araç sağlanmaktadır. Hasarlı araç, yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlayacak şekilde teslim edilmektedir.”

Genel Servis ağının sadece yüksek kaliteli bir oto tamir hizmeti sunmak için kurulmadığını dile getiren Castello şöyle devam etti: “Genel Servis ağı aynı zamanda; sigortalılara, acente ve aracılara tamirin durumunu takip etme imkanı veren şirket içi bir bilgi işlem sistemi kurdu. Müşteri memnuniyet anketleri yaparak sigortalılarımıza en yüksek kalitede hizmet sunmayı ve memnuniyeti artırmayı da hedefliyoruz. Sloganımız ise şöyle: Aracınızı bize teslim edin ve sorunlarınızı bir kenara bırakın; Genel Servis sizin için gerisini halleder.”

Cesvımap TQ sertifikası

Genel Servis’in bu hedefe ulaşmak için TQ sertifikası almak üzere oto hasar yönetimi ve oto onarım dünyasının saygın ve prestijli bir bağımsız araştırma kuruluşu olan CESVIMAP'a başvurduğunu ifade eden Castello “TQ sertifikası, Genel Servis’lerin sunmakta olduğu hizmetleri en iyi şekilde yerine getirmek üzere mükemmel olarak tasarlanmış ve gerekli ekipmanlarla donatılmış tesisler olduğunu ve kalite kontrolünden geçmiş bir oto tamir hizmeti sunduklarını onaylar. Bu amaçla tüm Genel Servis kadrosu yüksek oto tamir kalitesini yakalamak amacıyla CESVIMAP tarafından yüksek standartlarda eğitim alıyor”dedi.

Türkiye’de, 25 bin metrekarelik bir alanda ve toplam 145 çalışanıyla 6 Genel Servis istasyonu bulunduğunu belirten Castello, “2012 yılında 10 binin üzerinde araç tamiri gerçekleştirilen Genel Servis’lerimizde, Bursa ve İzmir TQ sertifikası aldı. Bu yüksek standartları diğer Genel Servis istasyonlarında da uygulamaya devam edeceğiz. Bu amaç doğrultusunda Antalya’daki Genel Servis’imiz daha yüksek teknolojili ekipmanla donatıldı ve çok daha iyi konumdaki bir tesise taşındı” şeklinde konuştu.

Genel Servis ağının ilkeleriyle ilgili olarak en çok odaklandıkları konunun müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Castello, “Her şeyden önce, müşteriye yüksek kalitede hizmet sunabilmek için sürekli yenilik arayışında olmak bizim için vazgeçilmezdir. Tüm faaliyetlerimiz dürüstlük, bütünlük ve şeffaflık ilkelerine dayanıyor. Bununla birlikte her zaman müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.