Marble 2013’te Volvo’dan bir ilk

Marble 2013’te Volvo’dan bir ilk

Volvo Kamyon, 27-30 Mart tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen 19'uncu Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı.

Madencilik ve doğal taş sektörleri için sunduğu FMX ve FM11 modellerini sergileyecek olan Volvo, tüm dünyada kısa bir süre önce lansmanı yapılan yeni Volvo FH serisini Türkiye’de ilk defa Marble Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Volvo Kamyon, kendi kategorisinde dünyanın önde gelen üç büyük fuarı arasında gösterilen Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı’nda sektör ile buluşuyor. Geçen seneki Marble Fuar’ında büyük ilgi gören Volvo Kamyon, bu sene de madencilik ve doğal taş sektörleri için FMX ve FM11 modellerini sergilediği fuarda taş ocaklarındaki engebeli araziden, fabrika çıkışlarındaki nakliyeye kadar her alanda yüksek performans ve verimlilik sunan modellerini sergiledi.

Volvo fuarda FMX, FM11 ve yeni FH modellerini sunuyor

Ağır nakliye ve madencilik işlerinde uzman Volvo, Marble 2013’de araç, yakıt ve işletme verimliliğinde toplam çözümler sunan FMX, FM11 ve yeni FH modelleri ile yerini alıyor. Volvo’nun dünyaca ünlü yürüyen aksamı özellikle zorlu arazilerde ve yüklerde farkını hissettiriyor. Şasi seçeneklerinin son derece çeşitli olması, kabinlerin konfor ve güvenlik donanımı da büyük avantaj sağlıyor.

Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut yaptığı açıklamada, “Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Marble Fuarı, sektörde büyük bir öneme sahip. Volvo Kamyon olarak bizim için hem bu sektör hem de Ege Bölgesi büyük önem taşıyor. Ege bölgesindeki yatırımlarımızı arttırırken MARBLE Fuarı gibi özel bir organizasyonda müşterilerimiz ile bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. O sebepten dolayıdır ki, ülkemizin en büyük ihracat ve aynı zamanda uluslararası kabul görmüş ilk sektör fuarı olan Marble, Volvo Kamyon olarak bizim için de özel bir yere sahip. Doğal taş ile madencilik sektörüne ürün ve hizmet tedarik eden bir iş ortağı olmamız nedeniyle bu fuarda yer almaktan ve İzmir’de bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Fuarın tüm katılımcı ve ziyaretçiler açısından farklı iş olanakları da sunacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Fuarda yer alan Volvo Kamyon ile ilgili bilgi de veren Tuğut, “Bu sektörün ağır tonajlı ve zorlu ortamlardaki taşımacılık görevlerinde Volvo Kamyon olarak tüm performansımız ve gücümüz ile yer alıyoruz. Volvo’nun dünyaca ünlü yürüyen aksamı özellikle zorlu arazilerde ve yüklerde farkını hissettiriyor. Şasi seçeneklerinin son derece çeşitli olması, kabinlerin konfor ve güvenlik donanımı da büyük avantaj sağlıyor” şeklinde konuştu. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.