Marsağ taşımacılık Konteynerlerini TIRSAN ile taşıyacak

Marsağ taşımacılık Konteynerlerini TIRSAN ile taşıyacak

Mardin menşeli Marsağ Uluslararası Taşımacılık, TIRSAN’dan 13 adet Konteyner taşıyıcı alarak geleceğe yatırım yaptı.

Ortadoğu ülkelerine akaryakıt, kuru yük ve inşaat malzemeleri taşımacılığı yapan Mardin menşeli Marsağ Uluslararası Taşımacılık TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikasında Marsağ Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sağlam, Genel Müdür Enis Uzunoğlu ve DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş Satış Temsilcisi Yasin Tiryaki’nin katılımı ile gerçekleştirilen teslimat töreni ile 13 adet TIRSAN Konteyner taşıyıcıyı teslim aldı.

“TIRSAN’ın sunduğu güven bizim için çok önemli” diyen İbrahim Sağlam ürün kalitesine ve satış sonrası sunduğu hizmetlere güvendiği için TIRSAN’ı tercih ettiğini söyleyerek “TIRSAN C9 konteyner taşıyıcı ile gabari problemi olmadan, yasal mevzuatlara uygun taşımacılık yapacağız. Böylece işimizi geliştirmek adına geleceğe yatırım yapmış oluyoruz” Yeni yatırımlarında da ilk tercihlerinin TIRSAN olacağını ve işbirliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

2000 yılında Mardin’de kurulan ve 2012 yılında İstanbul şubesini Ambarlı’da açan Marsağ Uluslararası Taşımacılık, Ortadoğu ülkelerine akaryakıt, kuru yük ve inşaat malzemeleri taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren ve Konteyner taşımacılığında uzmanlaşan firma bu alanda referans gösterilen bir marka olma hedefliyor.


TIRSAN Konteyner Taşıyıcı İle Hızlı Ve Güvenli Konteyner Taşımacılığı

TIRSAN konteyner taşıyıcıları sağlamlığı ve fonksiyonel donanımıyla konteyner taşımacılığını kolay, konforlu ve güvenli yapmanızı sağlamaktadır. TIRSAN çok fonksiyonlu konteyner şasileri konteyner tipine bağlı olarak yük dağılımını sağlamak üzere geliştirilmişlerdir. 20’lik konteyner'dan 45’lik High Cube konteyner’a kadar farklı konteyner tipleri için güvenli ve yasal mevzuatlara uygun taşımacılık yapılabilmektedir.

TIRSAN C9 konteyner taşıyıcı 1 adet 20’lik, 2 adet 20’lik, 1 adet 30’luk, 1 adet 40’lık ve 1 adet 40’lık High Cube taşıma özelliğine sahiptir. Ortaya 20’lik konteyner yüklemelerde, kalkar rampa özelliği sayesinde, forklift ile konteyner içerisindeki yüklerin kolayca alınabilmesi mümkün olmaktadır.

TIRSAN C6 konteyner taşıyıcılarda 1 adet 20’lik, 2 adet 20’lik, 1 adet 30’luk, 1 adet 40’lık ve 1 adet 45’lik konteyner taşıma özelliği bulunmaktadır. Araç önden, ortadan ve arkadan uzatılarak 40’lık ve 45’lik High Cube taşımalara imkan sağlamaktadır. TIRSAN konteyner taşıyıcılar tüm diğer Tırsan ürünleri gibi 2 yıl garantiye sahiptir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.