Martaş Group yıllar sonra Tırsan ile anlaştı

Martaş Group yıllar sonra Tırsan ile anlaştı

30. Yılını kutlayan Martaş Group 50 adet Tırsan Perdeli Mega ve 15 adet Tırsan Konteyner Taşıyıcı Semi-Treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile teslim aldı.

 

Gerçekleştirilen teslimat törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt,Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdürü Ercan Kulaksız ve DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu “Bugün benim için çok özel bir gün. Bunun iki nedeni var birincisi MartaşGroup’a konteyner şasi dışında ilk defa perdeli tenteli treyler satıyor olmamız. Yıllarca farklı bir markayı kullanan Martaş firması ile sonunda Tırsan konusunda el sıkıştık, ikici mutluluğum ise Abdi Kurt bey ile yıllardır süren dostluğumuzu şimdi Okan Kurt bey ile sürdürüyor olmamızdır. İkinci neslin başarılı iş adamlarından biri olan Okan Bey'e araç teslim etmek benim için ayrı bir mutluluk,” ifadesini kullandı.

Çetin Nuhoğlu, “40 yıldır bu sektördeyiz, birçok dostum ve arkadaşımla yıllarca süren iyi ilişkilerimizi yavaş yavaş ikinci nesil ile devam ettirmek, hem sektörün değişimi hem de sektörün sürdürülebilirliği açısından bana çok güven veriyor. Bu da açıkça gösteriyor ki, sektör hak ettiği yere gelecek, geliyor ve sektör ikinci nesil ile devam ediyor. Bundan dolayı yapmış olduğumuz bu teslimat ve iş birliği çok önemli. Tüm MartaşGroup ailesine teşekkür ediyorum,” dedi.

cetin-nuhoglu-001.jpg

 "Avrupa’nın en büyük üç treyler üreticisinden biriyiz"

Nuhoğlu, “İyi araç yapıyoruz bunu kabul etmek lazım. %40 pazar payı, en yakın rakibe göre 6 kat daha fazla üretim ve özellikle ithal mallara karşı 10 kat daha fazla büyük kapasite üretim bizim farkımızı gösteriyor. Her zaman söylediğim gibi tekrar altını çizerek belirtiyorum: Tırsan olarak en kaliteli ürünü her dönemde en iyi fiyatla müşterilerimize sunacağız,” ifadesini kullandı. Çetin Nuhoğlu, “Bugün Avrupa’nın üçüncü büyük treyler üreticisiyiz, tüm lokasyonlara baktığınız zaman sadece Almanya’da iki firma bizi geçmektedir; onun dışında İtalya’da, İngiltere’de ve Fransa’da rakibimiz yok. Üçüncü olmak da bir Türk firması olarak bize gurur veriyor,” açıklamasında bulundu.

"Birinci jenerasyonu takip ettik"

Martaş GroupYönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt “Çetin Nuhoğlu’nun konuşmasının başında Martaş ailesi için sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı onur duydum. Şahsım adına söylemek istiyorum ki, sayın başkanımızla aynı masada oturmak benim için bir şereftir. Öğrencilik yıllarından bugüne takip ettiğimiz, sektörün bilinen ve açıkçası idolü olan başkanımızdan araç teslim almak benim için büyük bir onur ve gururdur.

Başkanımın da dediği gibi ikinci jenerasyon işletme sahipleri olarak bizler tabi ki buralara gelmek için birinci jenerasyonumuzu ve büyüklerimizi takip ettik. Sayın başkanımız, gerek UND başkanlığı gerek nakliye sektörü ve ülke sorunları ile ilgili analizleri ile her zaman bize örnek olmuştur,” dedi.

okan-kurt.jpg

"Tırsan tek adresimiz olacak"

Kurt,”Martaş Group olarak bir önceki teslimat töreninde de bazı yeniliklere açılacağımızı belirtmiştik.Bu alımımızda da öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Abdi beyin yönlendirmesi ile araçları %100 Tırsan Finans kanalıyla aldık ve bu tercihimizden dolayı çok da memnunuz. Türk bir yatırımcı, Türk bir üretici ve Türk bir sanayici ile çalışmak bizi de gururlandırıyor,” dedi.

Okan Kurt, “Geçen hafta ilk partimizi teslim adlık; bu hafta geri kalan partimizi teslim alacağız.Bu alımla beraber filomuzda 300 perdeli tenteli treyler adedine ulaştık. Konteyner ve cam taşıyıcılar da dahil edildiğinde, filomuz toplam 500 adet araçtan meydana gelmektedir. Eminim ki bu alım firmamız içinde bir milat olacak ve bizde artık %100 Tırsan’lı olacağız.Yapmış olduğumuz bu alımlar ile birlikte Tırsan ve Martaş ailesi işbirliği, inşallah her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olur,” dedi.

Kurt son olarak, “Biz firma olarak aldığımız ürünlerin ilk hafta test ve takibini yapıyoruz. Sonuçta üreticiye en büyük geri dönüşü biz kullanıcılar vereceğiz.Her zaman olduğu gibi kademelerimiz ve şoförlerimizden değerlendirme alıp, üreticimiz ile dirsek teması içerisinde bir ürünü nasıl daha iyi bir noktaya getirebileceğimize ilişkin olarak desteğimizi de vereceğiz,” açıklamasını yaptı.

 

martas-tirsan-manset.jpg

martas-toplu-1.jpg

 

martas-toplu-2.jpg

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.