Martur Taşımacılık, 15 adet yeni FH460 Volvo Kamyonu filosuna kattı

Martur Taşımacılık, 15 adet yeni FH460 Volvo Kamyonu filosuna kattı

Martur, 55 araçlık Volvo kamyondan oluşan filosunu; 15 adet Volvo FH460 4x2 I-Shift çekici ile gençleştirdi.

Avrupa ülkelerine hizmet veren Martur, filosunu artırarak; gençleşiyor. Taşımacılık hizmetinin yanı sıra ithalat, ihracat, gümrükleme, depolama ve dâhili taşıma gibi; hizmetler de sunan Martur, 55 araçlık Volvo filosuna; mevcut Volvo FH 4x2 460 araçlarını, yeni teslim aldıkları Volvo FH 460 4X2 I-Shift modelleri ile gençleştirdi.

“Volvo kamyonlar bizim için en uygun tercih.”

Teslim töreninde konuşma yapan Martur Kurucusu Ahmet Baran, “Yurtdışına çalışan araçlarımız modern çağın gerektirdiği, bununla birlikte sektörde hızlı ve doğru bilgi akışı için; artık bir zorunluluk haline gelen uydu araç takip sistemi gibi özelliklere sahip olmak zorunda. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine gerçekleştirdiğimiz nakliyat hizmetlerinde kalitesi, düşük tüketimleri ve ileri teknolojileriyle; Volvo kamyonlar, bizim için en uygun tercihi oluşturuyor. Bu nedenle, özmal araçlarımızın tamamını Volvolar ile donatarak doğru tercihte bulunduğumuzu biliyoruz,” dedi.

“İş ortaklığımızı sürdüreceğiz.”

Volvo Kamyon adına, teslimat törenine katılan Mersin Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş: “Avrupa ülkelerinde, geçiş üstünlüğüne sahip Volvo araçlardan oluşan filosunu; yeni FH 460 modellerimizde gençleştiren Martur’a, markamızı tercih etmeye devam ettiği için teşekkür ediyoruz. Yakıtı verimli, sağlam ve kaliteli Volvo çekicilerimizle, gelecekte de iyi bir iş ortağı olmayı sürdüreceğiz,” dedi.
 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.