Matrix’in lastikleri Tyre Protector’e emanet

Matrix’in lastikleri Tyre Protector’e emanet

Matrix Lojistik’in filosundaki araçların lastiklerini koruma altına almak için, Tyre Protector lastik koruma jelini tercih etti.

Tyre Protector lastik koruma jelini test ederek iyi sonuçlar alan Matrix Lojistik, filosundaki 38 araca lastik koruma jelini uygulayacak. İzmit-Kartepe’deki araç depolama tesisinde düzenlenen tören ile Matrix lojistik’e Tyre Protector lastik koruma jeli teslim edilerek, uygulaması yapıldı. Törene, Tyre Protector Türkiye Genel Müdürü Mehmet Karakaş, Matrix Lojistik ortağı Serhat Erkin ve Kara Operasyon Müdürü Bekir Demir katıldı. “Deneme süresinde ulaştığımız veriler bizi tatmin etti”
Bekir Demir törende yaptığı konuşmada; ‘’Tyre Protector lastik koruma jeli deneme süresinde ulaştığımız veriler oldukça tatmin edici; ürünün lastik patlamalarını engellerken aynı zamanda da lastik ömrünü uzattığını ve yakıt sarfiyatlarımızı azalttığını tespit ettik. Bu nedenlerden dolayı, Tyre Protector lastik içi dolgu jelini filomuzdaki 38 aracımıza uygulama kararı verdik’’ dedi. “Maliyetleri ciddi anlamda düşüren bir ürün”
Tyre Protector Türkiye Genel Müdürü Mehmet Karakaş ise; ‘’MK Danışmanlık olarak 2012 Ocak ayında distribütörlüğünü aldığımız Tyre Protector lastik koruma jelinin Türkiye’deki filolar içindeki testleri başarıyla tamamlandı. Her gün maliyetleri artan lojistik sektörüne lastik ve yakıt sarfiyatlarının azaltılması konusunda Tyre Protector tam anlamıyla bir çözüm ortağı oldu’’ dedi. Tyre Protector Lastik koruma Jelin sisteminin oluşumuyla ilgili olarak da konuşan Karakaş “Lastik ölçüsüne göre uygun miktarda jeli mekanik bir pompayla lastik sibobundan içeriye aktarılıyor. Lastik dönmeye başladığı andan itibaren jel lastik tabanında bir tabaka oluşturarak lastiği koruma altına alıyor. Jel, 12 milimetre kalınlığa kadar delici cisimlerin lastiği patlatmasını engelliyor ve açılan delikleri anında ve kalıcı olarak kapatarak lastik tamirine de ihtiyaç bırakmıyor” diyerek sistem hakkında bilgi verdi. Tyre Protector lastik içi dolgu jeli, lastik patlamasını ve lastik hava basıncının azalmasını kalıcı olarak engellerken lastik patlama ve gümleme diye tabir edilen infilaklarını da yüzde 95 oranında engellediği yapılan testler ile kanıtlandı. Tyre Protector’un lastiğin içini kaplayarak lastiğin patlamasını ve hava kaçırmasını önleyen devrim niteliğinde bir ürün olduğu belirtildi. Tyre Protector’un tehlikeli ve toksik olmayan ve biyolojik olarak parçalanabilen bir ürün olduğu, lastiğe profesyonelce enjekte edilerek lastiğin ömrü boyunca kalıcı koruma sağladığı belirtildi. www.tasimacilar.com 12.07.2012 / 11:48