Mavi Marmara AŞ İftarı Yapıldı

Mavi Marmara AŞ İftarı Yapıldı

Allison ve Temsa Bayi Çavuşoğlu Otomotiv sponsorluğunda, Mavi Marmara A.Ş Özel Halk Otobüs işletmecileri tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğundu.

Mavi Marmara A.Ş Özel Halk Otobüs işletmecileri tarafından düzenlenen iftar programında gecenin sponsorluğunu Allison ve Temsa Bayi Çavuşoğlu Otomotiv üstlendi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği Beylikdüzü Kaya Ramadan Hotel’de yapıldı. Düzenlenen yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Geceye Mavi Marmara AŞ. Yönetim kurulu, İstanbul Özel Halk Otobüs şirket başkanları, İETT idari kadrosu, otobüs firmaları temsilcileri, bankacılar ve esnaflar katıldı.

Programda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Şirket Başkanı Yıldırım Yılmaz ve yönetim kurulunun misafirleri karşılaması ile başlayan iftar programına ilgi büyüktü. Gecede mübarek Ramazan ayının birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün yaşandığı ay olması sebebi ile otobüsçü esnafı ve yöneticiler birlik, beraberlik mesajları verdiler.

Temsa Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve Pendik Çavuşoğlu Otomotiv tarafından tanıtımı yapılan, TEMSA'nın Toplu Taşıma İçin Yeni Aracı MD9 LE 9 Metrelik alçak taban aracına esnaflar büyük ilgi gösterdiler.

www.tasimacilar.com


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.