Mavi Marmara Esnafına Tam Destek

Mavi Marmara Esnafına Tam Destek

Sorunlara çözüm için seferberlik ilan eden Toplu Ulaşım Sektörü, ortak hareket etme kararı alarak gündem ile ilgili basına açıklama yaptılar.

İstanbul Toplu Ulaşım Camiası, Özel Halk Otobüsleri, Şirket ve Oda Yöneticileri ile Erguvan Otobüs Dernekleri Yöneticileri; Mavi Marmara A.Ş. Esnafı’nın sorunlarına destek amacı ile Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi önünde bir araya geldi.

   Avcılar -  Hadımköy güzergâhında çalışan minibüslerin çalışmasına tepki göstermek amacı ile Mavi Marmara Ulaşım A.Ş esnafının yaptıkları protestoya destek amacı ile yanlarına giden Toplu ulaşım camiası ‘’Hep Birlikteyiz!’’ mesajı verdiler.

   Mavi Marmara Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ramazan Gürler, Esnaf  Odası Başkanı İsmail Yüksel, Özulaş A.Ş Başkanı Göksel Ovacık, Halk ulaşım Başkanı Mustafa Altuntaş, Yeni İstanbul A.Ş. Başkanı Yalçın Beşir, İSTOD Başkanı Zakir Uzun, Öztaş Başkanı Cemal Soydaş ve şirket yönetimi ile birlikte basın açıklaması yaptı.

   Yapılan basın açıklamasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (UKOME)  tarafından görüşlerinin alınmadan tek taraflı olarak Hadımköy hattına 30 adet minibüs koyulduğunu, minibüs esnafı ile karşı karşıya getirildiğini bunun sonucunda hoş olmayan neticeler meydana geldiği, sorunların çözümü için Mavi Marmara A.Ş. Özel Halk otobüsü esnafının görüşlerinin alınması gerektiğini belirtiler.

   ‘’Bu tür tahsislerin ilgili esnaf odalarının da katıldığı bir alt komisyon raporu neticesinde yapılması adil ve doğru olanıdır, bunun neticesinde huzurlu bir ortamda çalışma düzeni sağlanmış olur.’’ diyerek, yetkililerden konunun bir an evvel çözüme ulaştırılmasını talep ettiler.

tuyap-onu.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.