Mavi Marmara Ulaşım A.Ş Filosuna Citibus Konforunu Ekledi

Mavi Marmara Ulaşım A.Ş Filosuna Citibus Konforunu Ekledi

Anadolu Isuzu'nun TÖHOB üyelerini ağırladığı iftar yemeğinde Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş.'ye bir adet Citibus teslimatı gerçekleştirdi.

Anadolu Isuzu, iftar yemeğinde Tüm Özel Halk Otobüsçüleri Birliği (TÖHOB) üyeleri ile bir araya geldi. Geceye Anadolu Isuzu adına Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Şefi Mehmet Alptekin, Satış Şefi Umur İnanç katıldı.

‘Citibus’lar sınıfında en güçlü motora sahip ve çevre dostu’

Teslimat töreninde konuşan Anadolu Isuzu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay Citibus’ın 7,67 metre uzunluğu ve 2,13 metre iç yüksekliği ile sınıfının en uzun ve en ferah aracı olduğunu belirterek, havalı arka süspansiyonuyla daha rahat ve daha keyifli bir yolculuk sağladığını kaydetti. Tamay konuşmasının devamında Citibus hakkında bilgi vermeye devam etti ve şunları söyledi: ‘tam havalı, çift devreli ABS fren sistemi, ön disk frenleri, otomatik fren ayar sistemi ve vakum tahrikli egzoz frenleriyle yolculuklarda üstün bir güvenlik standardı sunduğunu’ belirtti. ‘Aracımız 175 beygirlik Common Rail Turbo Dizel Intercooler motoruyla sınıfının en güçlüsü ve Euro 3 standardıyla da tam bir çevre dostu" dedi.

‘Aracımızla müşterilerimize daha konforlu hizmet vereceğiz’

Mavi Marmara Ulaşım A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi İşcen ise, teslimat sırasında yaptığı konuşmada Isuzu Citibus'ların toplu taşıma için en uygun araç olduğunu belirtti. İşcen, "Araç kalitesinin yanında satış sonrası hizmetlerinin de kusursuz olması tercih sebeplerimizin başında geliyor. Hadımköy-Yenibosna hattında çalışacak yeni aracımızla müşterilerimize daha konforlu hizmet sunacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

www.tasimcilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.