Maxion İnci Jant Grubu’ndan çalışanlarına “kıdem” ödülü

Maxion İnci Jant Grubu’ndan çalışanlarına “kıdem” ödülü

Türk otomotiv tedarik sanayinin öncülerinden Maxion İnci Jant Grubu, düzenlediği 'Kıdem Ödül' töreni ile bünyesinde 10, 15, 20, 25, 30 ve 40 yıldır görev yapan 80 çalışanına şirkete yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Törende Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim kıdemli çalışanlara plaketlerini takdim ederken, çalışanların özverili çalışmaları ile Maxion İnci Jant Grubu’nu Türkiye’de önemli bir konuma getirdiğini ve gelecek için tüm çalışanlara güveninin tam olduğunu belirtti.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan tesisleri ile Avrupa’nın tek lokasyonda en geniş ürün yelpazesine sahip jant üreticisi olan Maxion İnci Jant Grubu, bünyesinde 10, 15, 20, 25, 30 ve 40 yıllık kıdeme sahip çalışanlarını ödüllendirdi. 1.700 çalışanıyla dünya otomobil markaları için jant üreten Maxion İnci Jant Grubu, düzenlediği ‘Kıdem Ödül Töreni’nde 80 çalışanına plaket sundu.

Zaim: Çalışanlarımızın katkısı ve özverili çalışmalarıyla büyüdük

Törende, çalışanların bugüne kadar vermiş olduğu katkı ve özverili çalışmalarının, Maxion İnci Jant Grubu’nu Türkiye’de önemli bir konuma getirdiğini belirten Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim tüm çalışanlara teşekkür etti. Maxion İnci Jant Grubu’nda çalışmalarının bağlılık ve aidiyet duygusuyla açıklanabileceğini vurgulayan Zaim, “Bağlılık ve aidiyet Maxion İnci Jant Grubu’nun köklerinde, genlerinde olan çok önemli özellikler. Genlerimizde yer alan bu özellikleri, kurulduğumuzdan bu yana, yarım asırdan fazla bir süredir nesilden nesile aktarıyoruz. Bu da, henüz yeni başlamış bir çalışanımızın da bugün 40 yıl ödülü alan çalışanımız kadar bağlılık ve aidiyet göstermesinde önemli bir etken.  Maxion İnci Jant Gurubumuzun bugünkü başarısına erişmesinde en önemli etkenlerden biri de işte bu özelliğimizdir” şeklinde konuştu.

Dünyada ve Türkiye’de her gün daha da rekabetçi hale gelen bir sektörde faaliyet gösterdiklerini belirten Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim “Bu rekabette daha güçlü olabilmek ve başarımızı sürdürülebilir kılmak için her daim yeni şeyler bulmalıyız. Daha çok proje, daha çok akıl, daha çok birliktelik. Örneğin OPEX ile çok yol aldık, şimdi daha çok OPEX projesi ile yolumuza devam ederken, yol arkadaşımız olarak inovasyon, dijital dönüşüm ve rekabetçiliği de yanımıza alacağız. Farklılaşmayı inovasyonla sağlayacağız. Bu yolculukta sizlerle birlikte yürümekten gurur duyuyorum.” dedi.

maxiumus-inci.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.