Mb Bucket Asc Türk Güvencesiyle Türkiye Pazarında

Mb Bucket Asc Türk Güvencesiyle Türkiye Pazarında

İtalyan ataçman markası MB Bucket, Türkiye distribütörlüğü için ASC Türk ile anlaştı.

ASC Türk; Volvo İş Makinaları ve Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri, Chicago Pneumatic hidrolik kırıcılarından sonra şimdi de İtalyan orijinli MB Bucket ürünlerini Türkiye pazarına sunuyor.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ASC Türk Gelişmiş Ürünler Müdürü Serhan Özkan, MB Bucket ürünlerinin Türkiye pazarı ve özellikle de kentsel dönüşüm projeleri için ihtiyaçları tam olarak karşılayacağından emin olduklarını ifade ederek “Türkiye’de daha çok sabit kırıcılar tercih ediliyor ve genellikle kiralanıyor. Böyle olunca kırılacak malzeme önce sabit kırıcıya nakliye edilmek zorunda kalıyor. Sabit kırıcıda hem giriş hem de çıkış tarafında iki adet makinaya ihtiyaç duyuluyor. Malzemeler kırıldıktan sonra ise bu malzemelerin tekrar kullanılacağı yere nakledilmesi gerekiyor. Oysa kırıcılı kova ve elek ataçmanları alındığında nakliye ve makina kiralama maliyetleri ortadan kalkıyor. Sadece bir adet iş makinası ile malzemeler yerinde direk nakliye edilecek kamyonun içinde veya istenilen alanda istenilen büyüklükte kırılarak sevk edilmeye hazır hale getirilebiliyor. Böylece nakliye ve makina maliyeti de teke iniyor” diye konuştu.


MB Bucket ürünlerini kullanmanın işletmeler için toplam maliyeti büyük ölçüde azalttığını belirten Özkan MB Bucket ataçmanlarının tüm iş makinalarına uyarlanabildiğine de dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.