Medlog Lojistik 400 adet çekici aldı

Medlog Lojistik 400 adet çekici aldı

Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarının tercihi olmaya devam ediyor

Küresel konteyner taşımacılığında Dünya lideri olan ve Dünya çapında bir taşıma ağı sunan MSC’nin lojistik yatırım şirketi Medlog Lojistik, 400 adet Ford Trucks 1846T Çekici ile filosunu genişletti. Ford Otosan’ın bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük teslimatın, Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen töreninde, Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün plaketini, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve  Otokoç Genel Müdürü Görgün Özdemir’den aldı. Törende Ford Otosan, Medlog ve Otokoç yöneticileri de katılım gösterdi.

Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün törende yaptığı konuşmada Ford Trucks çekicileri ile filolarını büyütmeyi tercih ettiklerini belirterek: "Medlog Lojistik olarak, gemilere yaptığımız konteyner taşımacılığında değerlendirmek üzere Ford Trucks modelleri ile yolumuza devam ediyoruz. Ford Trucks’ın sunduğu yüksek performans, kanıtlanmış sağlamlık ve düşük kullanım maliyet avantajları tercihimizdeki en büyük etkenler oldu. Medlog lojistik filosu, bu işbirliği ve alımla birlikte 400 adetlere ulaştı. 2016 yılında da bu işbirliğimizin artarak devam etmesini arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ford Trucks 1846T Çekici ile yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi

One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfı uygulaması doğrultusunda geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip. Pazarda ilk defa sunulan, 2 farklı sürüş moduyla Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, ihtiyaca göre 940 mm veya  960 mm olarak ayarlanabilmekte olup, piyasadaki en alçak 5’inci teker yüksekliğine sahiptir ve bu özellikleriyle rakiplerine göre %10 daha fazla yük taşıyabilmektedir. Uluslararası taşımacılığın taleplerini karşılayacak megatreyler ile  hacimli yük taşımacılığına  uygun olarak tasarlanan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici’de, intermodal taşımacılık için gereken ro-ro ve tren iniş-binişlerinde aracı korumak için ön süspansiyon 70mm yükseltilebiliyor.

460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren geniş bir devir bandında sunan ve % 20 fiyat avantajı sunan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor.

 

1451051196_fo_medlog_teslimat.jpg

 

1451051208_fo_medlog_teslimat.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.