Meka Nakliyat tercihini DAF’tan yana kullandı

Meka Nakliyat tercihini DAF’tan yana kullandı

Yurtiçi taşımacılık hizmeti veren Meka Nakliyat araç seçimini DAF’tan yana kullandı. Firma DAF-TIRSAN’dan 5 adet DAF CF 85.460 çekiciyi teslim alarak filosundaki araç sayısını 30 adede yükseltti.

DAF-TIRSAN Otomotiv’in Samandıra’daki tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Meka Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.

1982 yılından bu yana Yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Meka Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, DAF’ı tercih etmelerindeki en önemli nedenin ürün kalitesi, verilen servis hizmeti ve aracın performansından kaynaklandığını söyleyerek yüksek donanımlı araçlarla müşterilere hizmet sunmanın piyasadaki rekabet açısından çok önemli olduğunu belirtti. Firma teslim aldığı 5 adet DAF CF 85.460 çekiciyi yurtiçi taşımacılığında kullanacak.

DAF CF85 Serisi Hakkında;

"Bizim amacımız sizin karlılığınızdır" sloganı ile sunulan DAF ATe araçlar, yüzde 3 daha düşük yakıt sarfiyatı sağladığı gibi uzun kullanım ömrü, düşük işletme maliyeti ve yüksek ikinci el değeri ile de yatırımcısına en yüksek kazancı sağlıyor.

DAF CF Serisi; geniş iç hacmi, kolay giriş/çıkışa sahip rahat kabini, sınıfında lider sürüş ve yol tutuşu ile sürücüsüne en yüksek konforu sunuyor.

ATekonsepti ile yakıt tüketiminin düşürülmesi, çevresel etkinin azaltılması, servis maliyetlerinin düşürülmesi ve araç sürücülerinin en ekonomik seferi gerçekleştirebilmesi için araçtaki birçok özellik geliştirilip optimize edilerek toplam sahip olma maliyetinin düşürülmesi sağlanmıştır.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.