Mengerler Bostancı'dan ücretsiz vale hizmeti

Mengerler Bostancı'dan ücretsiz vale hizmeti

Mengerler Bostancı Şubesi Genel Müdürü Sevgi Ataman, pandemi döneminde ne gibi tedbirler aldıklarından ve hizmetlerinden bahsetti.

Mengerler Bostancı'nin kurulum ve gelişim sürecinden bahseder misiniz?

Mengerler Ticaret Türk, 1939 yılında Ahmet Veli Mengerler tarafından kurulmuştur. Müşteri istek ve beklentilerini baz alarak kurulduğu yıldan bu yana faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmektedir. Daima müşteri odaklı faaliyetlerini sürdüren Mengerler markası müşterilerine 10 şehirde 25 hizmet noktası ile satış, servis, yedek parça, ikinci el, filo kiralama hizmetlerini vermeye devam etmektedir. Mengerler Bostancı ise gerek konumu gerek ise hizmet kalitesi ile Mengerler markasının önde gelen hizmet noktalarından bir tanesidir.

2012 yılında İstanbul Bostancı’da kurulan Mengerler Bostancı şubesi gelişen teknoloji ile birlikte yenilikçi bakış açısı ve uzman kadrosu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hizmetlerinizden kısaca bahseder misiniz?

Mengerler Bostancı olarak müşteri istek ve beklentilerini baz alarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Yetkili servisimizde verdiğimiz servis hizmetinin yanı sıra servisimize gelemeyen müşterilerimiz için de hizmet sunuyoruz.

Özellikle araçlarını servise getirmeye vakti olmayan müşterilerimiz için ücretsiz vale hizmeti sunuyoruz. Bu hizmet kapsamında müşterilerimizin araçlarını İstanbul içi istedikleri yerden alıyor ve işlemleri tamamlandıktan sonra istedikleri yere bırakıyoruz. Ücretsiz vale hizmeti hem Mercedes-Benz Otomobil hem de Mercedes-Benz vito araçları kapsamaktadır.

Araçları mekanik işlem için serviste olup araç ihtiyacı duyan müşterilerimize de ikame araç hizmeti sunuyoruz. Servis sürecinde araç ile yakından ilgileniyor ve en hızlı şekilde sorunsuz olarak aracın servis işlemlerini tamamlıyoruz

Özellikle pandemi süreci ile birlikte servis işlemi tamamlanan tüm araçlara ozon kürü ve anti bakteriyel temizlik hizmeti uygulanmaktadır. Ayrıca hızlı teslimat hizmetimiz ile birlikte işlemleri tamamlanan araçlar en hızlı şekilde müşterimize teslim ediliyor.

Mengerler Bostancı ailesi olarak müşteri memnuniyeti büyük önceliğimiz. Hizmet verdiğimiz Mercedes-Benz marka araçların servis hizmetlerinde de kalitemizi en üst seviyede tutarak müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışıyoruz. Pazar ihtiyaçlarını gözeterek servis kapasitemizi sürekli artırıyoruz.

Salgın ile günümüzün ezberleri bozuldu. Rutinler, seçimler, öncelikler ve endişeler değişti. Salgın sonrası otomotiv sektörü müşterilerinin tutum ve davranışlarında ne tür değişiklikler oldu? Otomotiv sektörü bu değişime uyum sağlamak için ne tür stratejiler geliştiriyor?

Pandemi süreci tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ’dede sektörleri ciddi anlamda etkiledi. Otomotiv sektöründe değerlendirme yapacak olursak arz ve talep konularında ciddi olumsuzluklar yarattı.

Sıfır araç satışındaki azalma kişilerin sahip oldukları mevcut araçlarına daha iyi bakmaları gerektiğini hatırlattı. Pandemi sürecine rağmen müşteriler araç bakımları aksatmamak adına büyük çabalar gösterdi. Bizde bu süreçte donanımlı maske ve eldivenli valelerimiz ile müşterilerimiz servise gelmeden adreslerinden alarak bakım işlemlerini tamamlayıp tekrar adreslerine teslim ettik, buda beraberinde müşterilerimizin hayatında büyük kolaylıklar yarattı.

Müşterilerimize hem mekanik hem de hasar atölyelerimizde vermiş olduğumuz hizmet kalitesi ile araçlarını ilk aldıkları günkü gibi sorunsuz olarak teslim ediyoruz. Hasar departmanımız ile de üretici standartlarına uygun kaliteli ve güvenli onarım hizmeti sunuyoruz.

Ayrıca müşterilerimize hasar onarım işlemlerinde randevu almadan anlaşmalı 24 sigorta şirketi ayrıcalığı ile hizmet vermekteyiz.

mengerler-bostanci-1-(1).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.