Mengerler İstanbul’dan, 50 Axor’luk teslimat

Mengerler İstanbul’dan, 50 Axor’luk teslimat

Mengerler İstanbul, Özseç Beton ve Balkaya Nakliyat firmalarının sahibi Nesrullah Balkaya’ya 50 Adet Mercedes Axor Kamyon teslimatı yaptı.

Mengerler İstanbul, Özseç Beton Mad. İnş.. San. Tic .Ltd. Şti. ve Balkaya Nakliyat Haf. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. firmalarının sahibi Nesrullah BALKAYA’ya; 50 adet Mercedes-Benz Axor 1840 kamyon teslim etti. Bu teslimat dahilinde, 40 adet kamyon da takasa alındı. Mengerler İstanbul Kamyon Satış Müdürü Aytolan Yılmaz ve Mengerler İstanbul Kamyon Satış Danışmanı Kenan Usluca, firma sahibi Nesrullah Balkaya’yı Habipler Beton Santralinde ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

“2014 içinde alımlar devam edecek.”

BALKAYA, toplamda araç parklarında yaklaşık 200 araca sahip olduklarını belirterek, yaklaşık 20 yıldır Mercedes-Benz marka kamyonlarla çalıştıklarını söyledi. Balkaya Yıllar önce başladığı sektöre, yine Mercedes-Benz ile yola devam etmenin gururunu yaşadığını belirterek Mercedes-Benz ile 2014 yılı içinde de alımlara devam edeceğini belirterek; alımlarla ilgili olarak Mengerler İstanbul’a ilgileri için teşekkürlerini iletti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.