Mer-Can araç filosunu Iveco ile güçlendirdi

Mer-Can araç filosunu Iveco ile güçlendirdi

Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv, Uluslararası Taşımacılık firması Mer-Can toplamda 2 adet Stralis AS440S50 (6X4) çekici teslimatını gerçekleştirildi.

Kılıçlar Otomotiv’in Mersin’deki shoowroomunda yapılan teslimat törenine Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ve Mer-Can Uluslararası Taşımacılık firması yetkilisi Fırat Keleş katıldı. Mardin Menşeli olan Mer-Can Uluslararası Taşımacılık faaliyet gösterdiği frigorifik taşımacılık sektöründe en iyi olmayı amaçlıyor. Filosunda halen Değişik ölçü, ebat, tonaj kapasiteli 40 öz mal araç bulunan firma müşterilerine en iyi hizmeti verme anlamında Iveco Stralis AS440S50 (6X4) çekiciyi de araç filosuna ekledi. “Araç tercihimiz İveco’dan yana olacak”
Teslimat töreninde konuşan Mer-Can firma yetkilisi Fırat Keleş uzun yıllar taşımacılık sektörüne hizmet ettiklerini belirtti. Filosunda her türlü markadan araç olduğunu belirten Keleş, yeni alımlarında Iveco markasını tercih etme neden olarak konfor ve ekonomisinin etkili olduğunu söylüyor. Keleş, yeni araçların oldukça donanımlı olduğunu belirterek bundan sonraki araç alımla Iveco markasını tercih edeceklerini de sözlerine ekledi. Kılıçlar Otomotiv genel müdür yardımcısı Kenan Kılıç ise konuşmasında teslim ettikleri araçların özeliklerine vurgu yaparak “Stralis AS440S50 aracımız, geniş AS kabin ve 500HP gücünde donanımlı araçlardır” dedi. Kılıç, Kılıçlar Otomotiv olarak hem Mersin hem Adana’daki büyük ve modern tesisleri ile satış sonrasında da Mer-Can firmasını yalnız bırakmayacaklarını belirtti. www.tasimacilar.com 05.10.2012 / 18:25