Mercedes 1 haftada 11 otobüs sattı

Mercedes 1 haftada 11 otobüs sattı

Mercedes Benz otobüsleri şehirlerarası yollarda yerini almaya devam ediyor. Ağustos başı itibari ile 11 adet Mercedes Benz otobüs daha yollara koyuldu.

Yurdun birçok bölgesinde hızla satışlarına devam eden Mercedes Benz, 3-10 ağustos tarihleri arasında 7 ayrı firmaya toplamda 11 adet otobüs satışı gerçekleştirdi. Turizm Firmaları Mercedes’ten vazgeçmiyor
Kars Cengiz Turizm 1 adet Mercedes Benz Tourismo 15’i Gelecek Erzurum bayisinden teslim aldı. 3 ağustos günü gerçekleşen teslimatta Gelecek Erzurum Otobüs Satış Danışmanı Şener Başçoban aracı firma sahibi Cengiz Ebiri'ye teslim etti.


Ulusoy bireysel otobüsçüsünün de tercihi Mercedes Benz oldu. Ulusoy bireysel otobüsçüsü Mengerler İstanbul’dan 1 adet Travego 15 aldı. 7 Ağustos günü gerçekleştirilen teslimata, Yunus Aydın, Onur Coşkun, Mehmet Mıdık ve Mengerler İstanbul Otobüs Satış Müdürü Ayhan Aydın katıldı. Aynı gün yapılan bir başka teslimatta ise Baysal Turizm, Mengerler Ankara şubesinden 2 adet Travego 15 alırken, araçları Mengerler Ankara Otobüs Satış Müdürü Onur Uçman ve Kamyon Satış Müdürü Ferhat Gürbüz firma sahibi Yener Baysal, Turgay Kadak ve Ruhat Yılmaz'a teslim etti.




Has bayisi Pamukkale bireysel otobüsçüsüne 2 adet Travego 15 satışı gerçekleştirirken, araç Has Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban tarafından Nafi Şen, Ali Faik Şen, Zafer Gökalp, İbrahim Örs ve Mustafa Gümü’e teslim edilmiştir.


Satışlarına hız kesmeden devam eden Mercedes Benz’in Koluman Gaziantep bayisi Ak Turizm'e 1 adet Tourismo 16, Cizre Nuh firmasına sattığı 1 adet Travego 15 teslim ederken araçların teslimatına Ak turizm adına Aracı Yılmaz Etli ve Necmettin Önce teslim alırken Cizre Nuh firması adına da Kadir Başboğa ve Ali Uluk teslim aldı.




Mercedes Benz Bayileri Hastalya Antalya ve Hastalya Denizli’nin Efa Tur'a satışını gerçekleştirdiği 3 adet Tourismo 15 teslimatına Mercedes-Benz Türk'den Taylan Özyiğit, Efa Tur Genel Müdürü Kayhan Yılmazer, Hastalya Otobüs Satış Danışmanı Yasin Yılmaz ve araç şoförleri Doğan Kör, Ragıp Keleş, Turhan Gideroğlu katıldı. Bu teslimatlarla beraber Mercedes Benz’in haftalık satışı 4 Tourismo 15, 1 Tourismo 16 ve 6 adet Travego 15 oldu.


www.tasimacilar.com 10.08.2012 Saat:18:30