Mercedes Axor lojistik firmalarının tercihi oldu

Mercedes Axor lojistik firmalarının tercihi oldu

Mercedes Benz Türk’ün Axor teslimatları Temmuz ayında da devam etti. Firmalar özmal araç filolarını büyütürken Axor 1840 LS E5’i tercih ediyor.

Mercedes Benz Türk Axor lojistik sektörünün tercihi olmaya devam ediyor. Bu anlamda Gürbay Lojistik, Tosçelik Profil, Saygı Lojistik, Akstrol Kimya ve Sarıboğa Lojistik firmaları araç filo yatırımlarını Axor 1840 LS E5’ten yana kullanarak yapıyor. Gürbay Lojistik filosundaki Mercedes sayısını 40’a yükseltti
Midyad/Mardin merkezli Gürbay Lojistik, araç alımında yine Mercedes-Benz’i tercih ederek 6 adet Axor 1840 LS E5 çekiciyi filosuna ekleyerek filosu 40 adet Mercedes-Benz marka araçtan oluşturdu. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikasında düzenlenen törene, Gürbay Lojistik Firma Sahibi Mehmet Ata Akyol ile Mercedes-Benz Türk A.Ş Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldı. Gürbay Lojistik Firma Sahibi Mehmet Ata Akyol, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Akyol, 2012 yılı içerisinde araç alımlarına yine Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Tozçelik Profil’de “Bence Axor” dedi
Demir - çelik taşımacılığı yapan, Hatay/İskenderun merkezli Tosçelik Profil ve Sac Endüstri A.Ş, araç tercihini Mercedes-Benz Axor’dan yana kullandı. Filosundaki 55 adet aracın 40 adedinin Mercedes-Benz marka olduğu şirket, 15 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekiciyi araç parkına ekledi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törende Tosçelik Profil ve Sac Endüstri A.Ş Firma Lojistik Şefi Yaşar Güneş, Lojistik İşletme Mühendisi Davur Arslan ve Mercedes-Benz Türk A.Ş Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldı. Firma yetkilileri, Mercedes-Benz araçları düşük yakıt tüketimi, ikinci el değerinin yüksek olması, servis ağının yaygın olması ve Mercedes-Benz markasına duyulan güven sebebiyle tercih ettiklerini belirterek, 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini söyledi.


Saygı Lojistiğe 5 adet Axor teslim edildi
Kayseri merkezli Saygı Lojistik Taahhüt Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, filosuna 5 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E 5 ekledi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törene Saygı Lojistik Taahhüt Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Firma Sahibi Hasan Saygı, Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Bayraktarlar Merkay Kamyon Satış Danışmanı Alpay Akbulut ile Mercedes-Benz Türk A.Ş. Teknik Eğitmeni Ramazan Karaboduk katıldı. Saygı Lojistik Firma Sahibi Hasan Saygı, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’ in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Saygı, 2012 yılı içerisinde Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Akstrol Kimya filosunda Axor’u görmek istiyor
Bir grup firması olan Akstrol Kimya Petrol Sanayi Lojistik ve Ticaret A.Ş, 40 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E 5 çekiciyi filosuna ekledi. Seyidoğlu Hazır Beton Madencilik İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Oto. Sanayi ve Dış Tic. A.Ş ve GPS Plastik Lojistik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti grup firmalarına sahip Akstrol Kimya’nın 65 araçlık filosunda 62 adet Mercedes-Benz marka araç bulunuyor. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen teslimat törenine Akstrol Petrokimya Lojistik Müdürü Tayyar Sert, GPS Plastik ve Seyidoğlu Hazır Beton Lojistik Müdürü Avni Akpınar, Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Bayraklarlar Merkay Kamyon-Çekici Filo Satış Danışmanı Murat Yükseker ile Mercedes-Benz Türk A.Ş Teknik Eğitmenleri Halil Eryılmaz ve Ramazan Karaboduk katıldı. Şirket yetkilileri, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu ve 2012 yılı içerisinde araç alımlarında yine Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


11 adet Axor’nın Sarıboğa Lojistiğin filosunda
Filosundaki 45 aracın 25 adedinin Mercedes-Benz marka olduğu Sarıboğa Lojistik Petrol İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., yeni araç alımında Mercedes-Benz’i tercih ederek 11 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E 5 çekiciyi filosuna ekledi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen teslimat törenine Sarıboğa Lojistik, Lojistik Müdürü Orhan Kılıç, Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkay A.Ş Kamyon-Çekici Filo Satış Danışmanı Murat Yükseker ile Mercedes-Benz Türk A.Ş Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmenleri Halil Eryılmaz ve Ramazan Karaboduk katıldı. Sarıboğa Lojistik, Lojistik Müdürü Orhan Kılıç, Mercedes-Benz Axor’u araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin en önemli etkenlerden olduğunu belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu ve 2012 yılı içerisinde araç alımlarında yine Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


www.tasimacilar.com 04.08.2012 / 11:58