Mercedes bayilerinden Aralık 2012 ve Ocak 2013 teslimatı

Mercedes bayilerinden Aralık 2012 ve Ocak 2013 teslimatı

Mercedes-Benz Türk Bayilerinin Aralık ve Ocak aylarında toplamda 9 adet olarak gerçekleştirdikleri Tourismo ve Travego teslimatları ile turizm taşımacılarının filolarını yeniledi.

Şehirlerarası otobüs firmalarının tercihi olan araçlardan Torismo ve Travego Otobüsler, Mercedes Benz Türk bayileri Koluman, Mengerler, Hasmer, Egemer ve Merkon A.Ş. tarafından düzenlenen törenlerle sahiplerine teslim edildi.

Koluman Gaziantep'in Malatya Beydağı Turizm’e sattığı 2 adet Travego 15 teslimatına firma yetkilileri Aydın ikde ve Sönmez İkde katılarak aracını teslim aldı. Koluman Gaziantep’in Dilmenler Mardin Seyahat’e farklı zamanda gerçekleştirdiği 1 adet Tourismo 16 teslimatına ise Mehmet Kılıç ve Kemal Yapışık katıldı.

Merkon’un Özel Tur bireysel otobüsçüsüne sattığı 1 adet Tourismo 15 teslimatına ise Ünal Demirci, Dursun Çorak ve Muhammet Ali Demirci katılarak aracını bayii yetkilisi Erhan Cihan’dan teslim aldı. 

Mengerler Kocaeli’nin Lüks Kahramanmaraş’a sattığı 1 adet Tourismo 16’nın teslimatına Hacı Mehmet Tekinşen, Serdar Doğan ve İsa Kerse katılarak aracını teslim aldı. Mengerler’in Bursa bayisinin Bursa Turizm’e gerçekleştirdiği 2 adet Tourismo 15 teslimatına ise Hasan Hacıoğlu ve Gürcan Hacıoğlu katılarak aracını Mengerler Otobüs Satış Müdürü Tamer Üçal’dan teslim aldı.

Mercedes Benz Bayisi Hasmer'in Metro Turizm'in bireysel Otobüsçüsüne sattığı 1 adet Tourismo 15 teslimatında Özcan Sözütok, Ömer Korkmaz, Sami Kora, Mustafa Gönen ve Metin Öner katılarak aracını teslim aldı.

Egemer'in Ertur'a sattığı 1 adet Tourismo 15 teslimatında ise Ali Uçar, Mustafa Uçar ve İsmail Pehlivan katılarak aracını teslim aldı.

 Firmalar Haber Sırasına Göre;

 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.