Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar 2. kez Bursa’da

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar 2. kez Bursa’da

İzmir, İstanbul, Ankara ve Mart ayında Bursalı hafif ticari araç müşterileriyle gerçekleştirdiği yemekten sonra şimdi de Bursa’da servis ve yolcu taşımacılığı yapan kooperatifler ile organize ettiği bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla yaptığı çalışmalara ve düzenlediği organizasyonlara devam ediyor. Bu kapsamda şirket, Türkiye’nin dört bir yanında müşterileri ile bir araya gelerek müşterilerinin 2014 stratejilerini yakından takip etmek, talep ve beklentileri yerinde dinlemek, araçlarını, kampanya ve hizmetlerini daha iyi anlatmayı hedefliyor. Mercedes-Benz Türk aynı amaç ile İzmir, İstanbul, Ankara ve Mart ayında Bursalı hafif ticari araç müşterileriyle gerçekleştirdiği yemekten sonra şimdi de Bursa’da servis ve yolcu taşımacılığı yapan kooperatifler ile organize ettiği bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Yeni Sprinter’ın detaylı olarak tanıtıldığı organizasyona Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş ve Hafif Ticari Araç Pazarlama Müdürü Onur Ahi katıldılar. Mercedes-Benz Türk ekibi, organizasyon sırasında şehirde servis ve yolcu taşımacılığı yapan kooperatiflerin beklentilerini eksiksiz karşılayacak yeni Sprinter ile ilgili detaylı bilgi vererek, Mercedes-Benz Türk’ün taşımacılık sektörüne özel sunduğu hizmet ve modellerini aktardı. Ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün 2013 yılında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile birlikte çocukları olası tehlikelere karşı yaşlarına uygun bir yaklaşımla bilinçlendirmek ve güvenliklerini sağlamak amacıyla başlattığı “MobileKids Trafik Eğitim Projesi” de Bursalı kooperatiflere tanıtıldı. Mercedes-Benz Türk, taşımacılık sektörünün ihtiyaçları, müşterilerin talep ve beklentileri doğrultusunda sunduğu hizmetleri çeşitlendirip genişletmeye, bu kapsamda araçları üzerinde de talep edilen donamım ve uygulamaları yerine getirmeye devam ediyor. Şirket, gerek sektör ve model bazlı olarak sunduğu yeni kampanyaları, gerekse ürünlerinde sunduğu ek donanımlar ile müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor.
Mercedes-Benz, 1995 yılından beri piyasa sunduğu ve segmentinin lideri olan Sprinter modelini yeniledi. Farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekleri sayesinde çok sayıda versiyonu ile müşterilere sunulan yeni Sprinter’da 2 farklı dingil mesafesi, 5926’dan 7361 mm’ye 3 farklı uzunluk seçeneği ve “standard”, “yüksek” ve yeni “süper yüksek” olmak üzere 3 farklı tavan seçeneği mevcut. www.tasimacilar.com 23.04.2014 Saat:12:18