Mercedes-Benz kamyonlarında 500.000 TL’ye kadar kredi

Mercedes-Benz kamyonlarında 500.000 TL’ye kadar kredi

Mercedes-Benz Türk, Türkiye İş Bankası ile yaptığı anlaşma çerçevesinde hem yerli üretim hem de ithal kamyonları için; 500.000 TL’ye kadar ilk 6 ay ödemesiz kredi imkânları sunmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk; Kamu Bankaları Yerli Üretime Özel Taşıt Kredi Paketi kapsamında yerli kamyon modelleri ve Türkiye İş Bankası ile yaptığı anlaşma kapsamında hem yerli hem de ithal kamyon modelleri için avantajlı ödeme koşulları ve uygun faizler sunmaya devam ediyor. Yerli üretim kamyon ve çekiciler için Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank’tan 500.000 TL’ye kadar kredi kullanılabilirken, 31 Temmuz 2020’ye kadar geçerli olacak Türkiye İş Bankası kredi imkânlarıyla da Mercedes-Benz marka 0 km ithal veya yerli kamyon ve çekici sahibi olunabiliyor.

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredi Paketi

Kamu Bankaları Yerli Üretime Özel Taşıt Kredi Paketi kapsamında; Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank’tan, her bir araç için 500.000 TL’ye kadar kredi kullanım imkânı sunuluyor. Aksaray üretimi Mercedes-Benz 2020 model yılı ve altındaki; Euro 6 çekici ve Euro 6 6x4/8x4 inşaat kamyonları, kargo ve hafif kamyon modelleri için 60 aya kadar tüm vadelerde %0,64 faiz oranı geçerli.

Yerli ve ithal kamyon modelleri için ilk 6 ay ödemesiz kredi imkânları

Mercedes-Benz Türk’ün Türkiye İş Bankası ile yaptığı anlaşma kapsamında ise hem Aksaray üretimi yerli hem de Wörth üretimi ithal kamyon ve çekici modelleri avantajlı ödeme koşulları ve uygun faizler ile sunuluyor. Kampanya kapsamında yerli üretim kamyon ve çekici modellerine 500.000 TL ve 36 aya kadar, %0,62 faizli ve ilk 6 ay ödemesiz kredi imkânları ile sahip olunabiliyor.

Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında ayrıca Wörth Fabrikası’nda üretilen Mercedes-Benz Atego ve Actros 1832 marka ithal kamyonlar ise 500.000 TL ve 60 aya kadar, % 0,87 faizli ve ilk 6 ay ödemesiz kredi imkânlarıyla sunuluyor.

Kampanyalar ayrıca Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayilerini de kapsıyor. Müşteriler veya Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayileri, kredi başvurularını bankaların tüm şubelerinden yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.