Mercedes-Benz Mart ayı Kampanyasıyla “herkese bir Mercedes”

Mercedes-Benz Mart ayı Kampanyasıyla “herkese bir Mercedes”

Personel, öğrenci ve VIP taşımacılığın vazgeçilmez araçlarında olan Vito, Viano, Sprinter,Citan modelleri ve otobüs segmentiyle müşterilerinin tercihi olan Mercedes Benz gerçekleştirdiği kampanyalarla müşterilerine destek oluyor.

Hafif ticari araçlar pazarının parlayan yıldızı Mercedes-Benz, okul, servis ve turizm sektörlerinde kullanılan tüm Vito, Viano modelleri ile Sprinter minibüs ile Mart ayı kampanyasında 2013 model araçlar için Mercedes-Benz Kasko kullanıldığı takdirde sunulan yüzde 0,49 faiz oranıyla, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri ayda 707 TL’den, bireysel Mercedes-Benz müşterileri aylık 719 TL’den başlayan aylık ödemelerle Sprinter, Vito ve Viano sahibi olabilirler.

2012 model araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko kullanıldığı takdirde sıfır faiz fırsatı veya Sprinter araçlarda 6 bin TL’ye, Vito 8+1 110 CDI modelinde 9 bin TL’ye varan fiyat avantajları sunuluyor.

Ayrıca 2. el hafif ticari araçlar için Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Mart ayında 483 TL’den başlayan aylık ödemeler ve yüzde 0,59 sabit faiz avantajıyla sunduğu kampanya ile 2. el hafif ticari araçlar, yeni veya başka bir 2. el hafif ticari araçla değiştirilebilir.


Yeni Citan’da Mart kampanyasından nasiplendi

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Citan’a özel hazırladığı Mart kampanyası ile Mercedes-Benz müşterileri günlük 9 TL’den başlayan ödeme koşullarıyla şehrin yeni kahramanı Citan’a sahip olabilirler. Kampanya çerçevesinde yüzde 0,83 faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle ödeme olanakları sunuluyor. Sürüş dinamiği, çeviklik ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı olan Citan, konforlu yürüyen aksamıyla güvenli ve hassas bir sürüş kullanımı sağlayarak sağlam yapısı ve benzersiz tasarımı ile kullananları büyülüyor. Dinamik ön ve arka bölümü, ferah iç mekanı ve etkileyici radyatör panjuru, yeni Citan'a güçlü bir görünüm katıyor.


Travego ve Tourismo’da özel kampanya

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Mercedes-Benz Travego 17 SHD, Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsleri için Mart ayında geçerli finansman kampanyası dahilinde otobüs müşterilerine, Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planını dahilinde, 40 ay boyunca TL’de yüzde 0,73 faiz oranı ile 7 bin 281 TL’den başlayan, Euro’da ise yüzde 0,45 faiz oranı ile 2 bin 750 Euro’dan başlayan aylık ödeme olanakları ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olma imkanı sunuluyor. Bu kampanyada kasko tercih etmeyen müşteriler, Euro’da yüzde 0,49 faiz oranı ile 200 bin Euro’ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince 2 bin 772 Euro’dan başlayan aylık ödemelerle ve TL’de yüzde 0,77 faiz oranı ile 450 bin TL’ye varan kredi tutarları için 7 bin 340 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.