Mercedes Benz Otomobil kampanyası devam ediyor

Mercedes Benz Otomobil kampanyası devam ediyor

Mercedes Benz’in C-Serisi, E- Serisi ve Smart otomobillerinde yaptığı kampanyalarında otomobil almak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlıyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’ in C-Serisi, E- Serisi ve Smart otomobillerde özel olarak uyguladığı kampanyalar Mercedes Benz otomobil alıcılarını memnun edecek gibi görülüyor. C-Serisi
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’ in C-Serisi’ ne özel olarak 50.000 TL kredi için hazırladığı % 0 faizli kampanya dahilinde, 12 ay boyunca kurumsal ve kişisel Mercedes-Benz müşterileri aylık 4.167 TL ödeyerek yepyeni bir C-Serisi’ ne sahip olabilecekler. Ayrıca kampanyanın düz ödeme seçenekleri de mevcut.


E-Serisi
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’ in E-Serisi’ ne özel olarak Euro bazında % 0,39 faiz oranı ve 898 Euro’ dan başlayan aylık ödemeler ile sunduğu kampanya devam ediyor. Kampanya dahilinde TL bazında ise % 0,99 faiz oranında kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 2.675 TL’ den, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 2.744 TL’ den başlayan aylık ödemeler ile Mercedes-Benz E-Serisi’ ne sahip olabilecekler.


Smart
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’ in % 0,99 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile smart’ a özel olarak sunduğu kampanya devam ediyor. Kampanya dahilinde 20.000 TL kredi için kurumsal smart müşterileri 531 TL’ den, kişisel smart müşterileri ise 549 TL’den başlayan taksitler ile smart sahibi olabilecekler. Detaylı bilgiyi www.mbfh.com.tr adresinden alabilirsiniz.


www.tasimacilar.com 09.03.2012 / 13:25