Mercedes- Benz Şubat ayı kampanlarını duyurdu

Mercedes- Benz Şubat ayı kampanlarını duyurdu

Mercedes- Benz’in, 2014 yılı Şubat ayı kampanyaları; müşterilere cazip koşullar sunuyor. Faiz oranları, çeşitli ödeme ve vade seçenekleriyle Mercedes- Benz firması müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Hemen her aracını kampanya dahilinde satışa çıkaran Mercedes-Benz, cazip koşulları olan Şubat ayı kampanyalarını duyurdu. İşte o kampanyalar:

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar

Yeni Sprinter

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Şubat ayında başlattığı kampanya kapsamında “Mercedes-Benz Kasko” kullanıldığı takdirde % 1,04 faiz oranıyla kurumsal müşteriler 806 TL’den başlayan aylık ödemelerle yeni Sprinter’a sahip olabilecekler.
Citan

Şubat ayı boyunca, Mercedes-Benz Citan’a özel olarak 30.000 TL kredi tutarı için % 0 fa-iz oranı ve 30 aya varan vade seçenekleriyle ödeme koşulları sunuyor.

Vito

Yeni Sprinter için sunulan kampanyanın bir benzeri de Vito için sunuldu. “Mercedes-Benz Kasko” kullanıldığı takdirde % 1,04 faiz oranıyla, kurumsal müşteriler 806 TL’den başlayan aylık ödemelerle, bireysel müşteriler ise 835 TL’den başlayan aylık ödemelerle Vito sahibi olabilecekler. Ayrıca 2013 model Vito model araçlarda özel anahtar teslimde 5.000 TL’ye varan fiyat avantajları sunuluyor.

Mercedes-Benz Kamyonlar

Mercedes-Benz, tüm kamyon tipleri için Şubat ayında sunduğu finansman kampanyası dahilinde Mercedes-Benz Kasko’dan 2 yıl ve üzeri “Yıldızım Kasko” paketi tercih eden müşteriler % 1,12’den başlayan avantajlı faiz oranlarıyla 150.000 TL’ye varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabilecekler. Euro ödeme seçeneklerinde ise % 0,40’dan başlayan faiz oranları, € 70.000’ya varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle bu kampanyadan yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Otobüsler

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Şubat ayı süresince sunduğu kampanya ile Travego 17 SHD, Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsler Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planı kapsamında 40 ay boyunca TL’de % 1,08 faiz oranı ile        7.809 TL’den başlayan, Euro’da ise % 0,40 faiz oranı ile € 2.721’den başlayan aylık ödemelerle sunuluyor.

Bu kampanyada, kasko tercih etmeyen müşteriler ise; Euro’da % 0,44 faiz oranı ile € 200.000’ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince € 2.744’den başlayan aylık öde-melerle, TL’de ise % 1,14 faiz oranı ile 500.000 TL’ye varan kredi tutarları için 7.902 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.
mercedes.jpgmercedes-benz-travego-otobus-kampanya.jpgmercedes-benz-citan-kampanya.jpgmercedes-benz-sprinter-kampanya.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.