Mercedes-Benz teslimatları durmaksızın sürüyor

Mercedes-Benz teslimatları durmaksızın sürüyor

Mercedes-Benz araçlar, tüm sektörlerde tercih edilmeye devam ediyor. Son olarak inşaat sektörünün önemli firmalarından Gökçenay Group ile, lojistik sektörünün öncülerinden Devnak Nakliyat, filolarını Mercedes-Benz araçlar ile güçlendirdi.

Araçlarının beşte biri Mercedes-Benz marka olan Gökçenay Group, yeni araç temininde de 19 adet Mercedes-Benz Axor’u alarak, filosuna kattı. Yunus Gökçenay: “Alımlara devam edeceğiz”
Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen törene Gökçenay Group Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Gökçenay, Mercedes-Benz Bayii Gelecek Otomoviv Erzurum’dan Satış Müdürü Menderes Çetin ve iki firmanın bazı yetkilileri katıldı.
Yunus Gökçenay, alımlara devam edeceğini vurgulayarak; Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz’lerin düşük yakıt tüketimi, yüksek ikinci el değeri ve markaya duyulan güvenin de rol oynadığını ifade etti.
Devnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin: “Mercedes-Benz’e güvenimiz tam”
Lojistik alanının önemli firmalarından Devnak Nakliyat ise bu yıl içerisinde tamamlanacak 50 adetlik Mercedes-Benz Actros araç teminin 15 adedini gerçekleştirdi.
Tören, Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş. İstanbul şubesinde gerçekleştirilirken; Devnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, Mercedes-Benz Bayii Koluman İstanbul Genel Müdürü Ali Türkay Saltık ve iki firmadan bazı yetkililer törende yer aldılar.
Devnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, yatırımların devam edeceğini belirterek; Mercedes-Benz’e duydukları güven ve araçların uygun işletim maliyetleri sebebiyle Actros’u tercih ettiklerini vurguladı. www.tasimacilar.com 31.01.2012 / 11:01