Mercedes Benz Türk 3 günde 23 otobüs sattı

Mercedes Benz Türk 3 günde 23 otobüs sattı

Mercedes-Benz Türk Bayileri 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği toplam 23 adet Tourismo ve Travego otobüs satışı ile Ekim ayına hızlı bir giriş yaptı.

Ayın ilk gününde Mercedes Benz Bayileri Has Otomotiv ve Mengerler Bursa satışlara start verdi. Has Otomotiv, İzmit Seyahat’e 4 adet Tourismo 15 satışı gerçekleştirirken, teslimat törenine; Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Uğur İrfanoğlu ve Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, İzmit Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hürer Fethi Gündüz ve Kerem Birant katıldı.


Aynı gün iki ayrı firmaya teslimat gerçekleştiren Mengerler Bursa ise Kamil Koç ve Safkar Safran firmalarının bireysel otobüsçülerine birer adet Travego 15 sattı. Düzenlenen teslimat törenlerin de Mengerler Bursa Otobüs Satış Müdürü Kadir Gökeşme ilk aracı Kamil Koç bireysel otobüsçüsü İrfan Nergis ve Adnan Nergis'e teslim ederken, ikinci aracı ise Safkar Safran firması bireysel otobüsçüsü Servet İlhan teslim aldı.




2 Ekim günü Mengerler İstanbul, Çanakkale Truva bireysel otobüsçüsüne 1 adet Travego 15 teslimatı gerçekleştirirken, aracı Mengerler İstanbul Otobüs Satış Müdürü Ayhan Aydın, Gürkan Sarıoğlu ve Saim Sarıoğlu 'na teslim etti.


3 Ekimde 3 bayiden 3 satış
3 Ekim günü Koluman İstanbul ise Perge Turizm’in aldığı 6 adet aracın 3.sünü teslim etti. 3. Tourismo 16 otobüsün teslimat törenine Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Önder Gökçe, Perge Turizm adına Veysel Tan ve Erol Korkut katıldı.


Ayrıca aynı gün Mengerler Akdeniz ve Koluman Gaziantep bayileri de satış gerçekleştirdi. Merngerler Akdeniz, Lüks Mersin firmasına 1 adet Tourismo 16 teslimatı gerçekleştirirken, Koluman Gaziantep ise Kamil Koç firmasına 1 adet Tourismo 16 sattı. Törenlere, Lüks Mersin firması adına Sıddık Müsküllü katılırken, Kamil Koç firmasının aracını ise Ercan Şenol teslim aldı.




Ekim ayı satışlarına hızlı başlayan Mercedes ayın 4. günü de 3 ayrı firmaya otobüs teslimatı yaptı. Gelecek Erzurum bayiinin Öz Diyarbakır firmasına sattığı 6 adet Travego 15 aracın 2'si teslim edilirken, törene Gelecek Erzurum Bayii Marmara Bölge Müdürü Serdest Kızılkaya ve Öz Diyarbakır firması kaptanları Recep Tarhan, Çetin Dorudemir ve Ekrem Dorudemir katıldı.


4 Ekim günü teslimat yapılan ikinci firma ise Pamukkale Turizm oldu. Egemer bayiinin 1 adet Travego 15 ve 1 adet Tourismo 15 teslimatı gerçekleştirdiği törende aracı Pamukkale firması adına Turgut Zarer ve İzzet Holin teslim aldı.


Aynı gün son teslimat ise Malatya Zafer Turizm'e yapıldı. Koluman Gaziantep'in satışını 5 adet Travego 15 teslimatına Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Erdal Kaş, Malatya Zafer Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Ateş katıldı.


www.tasimacilar.com 05.10.2012 Saat:19:42