Mercedes-Benz Türk,  Adana Gıda-Tek ve Adana Ambalaj Fuarı'nda

Mercedes-Benz Türk, Adana Gıda-Tek ve Adana Ambalaj Fuarı'nda

Mercedes-Benz Türk, 2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Çukurova Gıda / Gıda Tek Fuarı 2013 ve Adana Ambalaj Fuarı 2013’te Atego 1018/42, uzun dingil mesafeli Atego 1518/54 ve Citan araçlarını sergiledi.

Mercedes-Benz Türk, Adana’da 2-5 Mayıs tarihleri arasında, 7’incisi düzenlenen Çukurova Gıda / Gıda Tek Fuarı 2013 ve Adana Ambalaj Fuarı 2013’te Atego 1018/42, uzun dingil mesafeli Atego 1518/54 ve Citan araçlarını sergiledi.


Mercedes-Benz Türk 2013’te kamyon ürün grubu ile katıldığı fuarlarda, madencilikten inşaata, akaryakıt ve petrol ürünleri taşımacılığından belediye işlerine, ambalajdan gıdaya farklı sektörlerin kullanımına hitap eden geniş ürün yelpazesini sergilemeye devam ediyor.

Mercedes-Benz firmalarla görüşmeye devam ediyor

Mercedes- Benz Türk, Çukurova Gıda / Gıda Tek Fuarı 2013’te gıda, içecek ürünleri, gıda işleme, unlu mamuller teknolojileri, depolama, soğutma, taşıma ve mağaza market ekipmanları firmaları ile görüşmeler yaptı. Ayrıca Gıda Tek 2013 ile eş zamanlı olarak Adana Tüyap’ta gerçekleşen Ambalaj Fuarı 2013’e katılan ambalaj, plastik malzeme ve makineleri, paketleme işlemleri, kalıp, çevre teknolojileri ve kauçuk firmaları ile de görüşerek ürünlerini tanıttı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.