Mercedes-Benz Türk,  Beton 2013 Fuarı’nda

Mercedes-Benz Türk, Beton 2013 Fuarı’nda

Mercedes-Benz Türk, “Beton 2013, 5’inci Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı”nda inşaat sektörü ile bir araya geldi.

21- 24 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “Beton 2013” İstanbul’da beşinci kez organize edildi. İnşaat, hazır beton, agrega sektörlerinin bir araya geldiği, sektörle ilgili son teknoloji ürünlerin, araç, makine ve ekipmanların, hizmet ve donanımların sergilendiği fuarda Mercedes-Benz Türk A.Ş., hazır beton sektörüne özel hazırlanan ürünlerini sundu.

Mercedes Axor fuarda boy gösterdi

Mercedes-Benz Türk, Hazır Beton Fuarı’ndaki standında Mercedes-Benz Axor 4140 B 8x4 (Damperli Kamyon), Axor 3236 B 8x4 ve Axor 3029 B 8x4 (Beton Mikserli) kamyonlarını sergiledi. Böylece bir kez daha zorlu çalışma alanlarında da inşaat sektörünün yanında olduğunu, dayanıklı Mercedes-Benz kamyonları ile birlikte güç işlerin üstesinden başarıyla gelinebileceğini gösterdi.

2009 yılından bu yana 2. el kamyon pazarında faaliyetlerini sürdüren TruckStore, standta bulunan yetkilileri aracılığıyla ziyaretçilere ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.


Mercedes kamyonlara sahip olmak çok kolay

Mercedes-Benz Türk, aynı zamanda fuar süresince Şubat ayına özel sunduğu finansal kampanyaları da tanıttı. Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Şubat ayı süresince çekici grubu kamyonlara özel sunduğu kampanya çerçevesinde, müşteriler 48 aylık vade boyunca iki ayda bir Euro 2 bin 665 ödemelerle Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabiliyorlar. Ayrıca tüm kamyon tipleri için 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 632 TL’den başlayan aylık ödemelerle istenilen Mercedes-Benz kamyona Euro bazlı ödeme seçenekleri ile de sahip olmanın mümkün olduğu belirtildi.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kargo tipi kamyonlar için hazırladığı Şubat ayı kampanyası dâhilinde 150 bin TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ve 2 bin 883 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu kampanyada kasko tercih etmeyen müşterilere, 150 bin TL’ye varan kredi tutarları için 18, 24, 36, 48 aylık vadeler ve 2 bin 909 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri sağlanıyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.