Mercedes-Benz Türk, şehirlerarası otobüs filo müşterileri ile bir araya geldi

Mercedes-Benz Türk, şehirlerarası otobüs filo müşterileri ile bir araya geldi

Türkiye’de şehirlerarası yolcu taşımacılığının bilinen adı Mercedes Benz, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen otobüs filo müşterileri ile Konya’da bir araya geldi.

Büyük filolara sahip önemli müşterileri ve yetkili bayi satış sonrası hizmetler yöneticilerinin katılımı ile Konya’da gerçekleştirilen toplantıda Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetleri ekibi, aktiviteleri ve sektördeki gelişmeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi ve müşterilerin talep ve beklentilerini toplayıp değerlendirdi.

Filo müşterileri Mercedes ile ilgili daha geniş bilgiye sahip oldu


Toplantı sırasında Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetlerin sunduğu ürün ve hizmetler, 2013 yılı itibari ile araçlarda uygulamaya geçirilen yenilikler ve değişiklikler hakkında bilgiler verildi. Satış Sonrası Hizmetler ekibinin pazarlama faaliyetleri, kampanyaları, Mercedes-Benz Türk bayilerinde yedek parça ve hizmet alımlarında kullanılan ve tedarik ödeme işlemlerinin online ve otomatik olarak gerçekleşmesini sağlayan PartsPro Kart, ticari araçların Avrupa’da Daimler’in yol yardım ve yetkili servis hizmetlerinden faydalanmasını ve uygun faturalama koşulları sağlayan Service Card uygulamaları ile BUSSTORE ve Mercedes-Benz Türk’ün aktiviteleri paylaşıldı.

Geliştirme ve üretim bölümlerinin yöneticileri yaptıkları üretim öncesi yol testi, denemeler ve yüzey koruma uygulamaları (KTL) ile ilgili bilgilerinde verilen toplantının ikinci gününde ise müşteriler Konya şehir turu yapma ve Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Bayraktarlar Merkon’u ziyaret etme fırsatını buldular. Müşterilerine yönelik düzenlediği bu tarz bölgesel filo müşteri toplantıları aracılığı ile Mercedes-Benz Türk, onlara etkin bir şekilde ulaşıp, “Satış Sonrası Hizmetler” aktivitelerinin yanında şirketin diğer tüm uygulamalarını tanıtmaya, müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onların yanında olmaya devam ediyor.

www.tasimacilar.com 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.