Mercedes-Benz Türk Şubat kampanyası ile müşterinin yüzünü güldürecek

Mercedes-Benz Türk Şubat kampanyası ile müşterinin yüzünü güldürecek

Mercedes-Benz Türk Şubat ayı kampanyası ile araç almayı planlayanlara uygun fiyatlar sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni A Serisi'ne özel olarak hazırladığı, 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımını da kapsayan “A’nın Tadını Çıkarın” kampanyası dahilinde yüzde 0,74 faiz ve 900 TL' den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödemeyle yeni A-Serisi’ne sahip olmak mümkün. Kampanyada eşit aylık ödeme seçeneği de mevcut. 1 yıllık „Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımı dahil olan bu planda, yüzde 0,74 faiz oranı ile 12 - 24 ya da 36 ay vade seçenekleri de bulunuyor.

Mercedes-Benz B-Serisi

Mercedes-Benz B-Serisi’nde Şubat ayını kapsayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni kampanyasıyla yüzde 0,74 faiz ve 900 TL' den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödeme imkanı sunuluyor. Üstelik kampanya 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımını da kapsıyor. Kampanyada eşit aylık ödeme seçeneği de mevcut. 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15 bin km bakımı dahil olan planda, yüzde 0,74 faiz oranı ile 12 - 24 ya da 36 ay vade seçenekleri de bulunuyor.


Mercedes-Benz C 180

Mercedes-Benz Kasko’nun avantajlı “Yıldızım Kasko” paketi dahilinde C 180’e özel olarak hazırlanan Şubat ayı kampanyası kapsamında, yüzde 0,62 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri ile kişisel Mercedes-Benz müşterileri 2 bin 500 TL' den, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri ise 2 bin 500 TL' den başlayan aylık ödemeler ile Mercedes-Benz C-Serisi’ne sahip olabilir. “Yıldızım Kasko” paketinin kullanılmaması durumunda % 0,72 faiz oranı ile kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 2 bin 561 TL’den, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 2 bin 574 TL’den başlayan aylık ödemeler ile C 180’e sahip olabilirler.

Mercedes-Benz E-Serisi

Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketini kullananlara 36 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,62 faiz oranıyla sunulan kampanya dahilinde kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 3 bin 125 TL, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 3 bin 177 TL’den başlayan aylık ödemelerle E 250 Coupé, E 250 Cabrio ya da E 250 Sedan’a sahip olabilirler. “Yıldızım Kasko” paketini kullanmaması durumunda yüzde 0,75 faiz oranı ile kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 3 bin 183 TL’den, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 3 bin 244 TL’den başlayan aylık ödemeler ile E 250’e sahip olabilirler.

Smart

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Şubat ayında yüzde 0 faiz oranıyla 18 ay için 833 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneği ile özel bir kampanya sunuyor. Kampanyanın 36 ay için yüzde 0,54 faiz oranı ile sunulan seçeneğinde kurumsal müşteriler 616 TL, kişisel müşteriler ise 625 TL’lik aylık ödemeler ile; yüzde 0,64 faiz oranı ile 48 ay için sunulan diğer kampanya seçeneğinde ise kurumsal müşteriler 489 TL, kişisel müşteriler 500 TL’lik aylık ödemeler ile smart’a sahip olabilir.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç sahibi olmak isteyen müşterilerini de unutmadı. Yeni Citan, Sprinter, Vito ve Viano' da Subat ayında çeşitli kampanyalar ile sunuluyor.

Yeni Citan

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mercedes-Benz'in sürüş dinamiği, çeviklik ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı Citan’a özel olarak günde 9 TL’den başlayan ödemelerle yüzde 0,92 oranlı ve 48 aya varan vadelerle kampanya sunuyor. Yeni Mercedes-Benz Citan, hem aileler için ideal bir araç, hem de iş amaçlı kullanımda tüm ihtiyaçlara cevap veren bir iş ortağı. Geniş yolcu kabini , yüksek sürüş dinamiği, çevikliği, ekonomik olması ve farklı alanlarda kullanıma uygunluğu, aracın önemli özelliklerini oluşturuyor.


Mercedes-Benz Satış Sonrası Hizmetler, 30 Haziran 2013 tarihine kadar yeni ticari aracı Citan müşterilerine “Continental Lastik İndirim Çeki” avantajı sunuyor. Araç satın alım tarihinden itibaren bir yıl süre ile geçerli olan “Continental Lastik İndirim Çeki”, tek seferde 4 adet lastik alımına yüzde 20 indirim sağlıyor. Kampanya dahilinde lastik değişimlerini “Continental Lastik İndirim Çeki” ile Mercedes-Benz Yetkili Servisleri’nde yaptıran Mercedes-Benz müşterileri hem güvenli hem de hesaplı hizmetin avantajını yaşayacaklar.

Sprinter, Vito ve Viano

Hafif Ticari Araçlar pazarının parlayan yıldızı Mercedes-Benz, Vito, Viano ve Sprinter araçlarına özel yüzde 0,59 faiz oranlı kampanya sunuyor. Ayrıca, kaskosu Mercedes-Benz Sigorta olan araçlara özel yüzde 0,49 faiz oranlı finansman seçeneği dahilinde kurumsal müşteriler ayda 707 TL’den, bireysel müşteriler ayda 719 TL’den başlayan taksitler ile Vito, Viano ya da Sprinter’a sahip olabilirler. Geliri mevsimsel olarak değişen okul ve turizm sektörleri için Mercedes-Benz Finansman Türk'ten ödeme seçenekleri, ayrıca yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığı ile sunuluyor.


Ayrıca Sprinter Kamyonet için Şubat ayında yüzde 0 faiz oranıyla 24 bin TL kredi için 24 ay vadeli kampanya sunuluyor. Buna ek olarak yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığıyla Mercedes-Benz müşterilerine sunuluyor.

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler tarafından hem bakım aralığının uzun hem de bakım maliyetlerinin düşük olması, bunların yanında düşük yakıt tüketimi ile mevcut kullanımda olan araçlar için sunulan revizyon paketleri ile araçların kullanım ömürlerinin arttırılması hedefleniyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in 483 TL’den başlayan aylık ödemeler ve % 0,59 oranında sabit faizler ile sunduğu kampanya dahilinde 2. el hafif ticari araçları yenisi ya da başka bir 2. el hafif ticari araç ile değiştirmek mümkün.

Mercedes-Benz Kamyonlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Şubat ayında çekici grubu kamyonlara özel olarak sunduğu kampanya çerçevesinde 48 aylık vade boyunca iki ayda bir 2 bin 665 Euro tutarında yapılacak ödemelerle Mercedes-Benz kamyona sahip olunabilir. Tüm kamyon tipleri için sunulan başka bir finansal çözüm çerçevesinde ise 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 632 TL’den başlayan aylık ödemeler ile istenilen Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün. Ayrıca kampanyanın Euro ödeme planları da mevcut.


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kargo tipi kamyonlar için hazırladığı Şubat ayı kampanyası dahilinde 150 bin TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ve 2 bin 883 TL’den başlayan aylık ödemeler ile kargo tipi Mercedes-Benz kamyonlara sahip olmak mümkün. Kampanyada kasko tercih etmeyen müşteriler, 150 bin TL’ye varan kredi tutarları için 18, 24, 36 ya da 48 aylık vadeler ile 2 bin 909 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerini değerlendirebilirler.

Mercedes-Benz Otobüsler

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Travego 15 SHD, Travego 17 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsler için Şubat ayında geçerli finansman kampanyası dahilinde Mercedes-Benz otobüs müşterileri, Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planı seçerek 40 ay boyunca TL’de yüzde 0,80 faiz oranı ile 7 bin 385 TL’den başlayan, Euro’da ise yüzde 0,45 faiz oranı ile 2 bin 750 Euro'dan başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.


Bu kampanyada kasko tercih etmeyen Mercedes-Benz otobüs müşterileri ise Euro’da yüzde 0,49 faiz oranı ile 200 Euro'ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince 2 bin 772 Euro'dan başlayan aylık ödemelerle, TL’de ise yüzde 0,84 faiz oranı ile 450 bin TL’ye varan kredi tutarları için 7 bin 444 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.