Mercedes-Benz Türk Teknisyen Olimpiyatları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Mercedes-Benz Türk Teknisyen Olimpiyatları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Mercedes Benz Teknisyen Olipiyatları ile müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek ve memnuniyeti arttırmak için yetkili servislerde çalışan teknisyenlerin bilgi ve becerini arttırıyor.

Mercedes-Benz Türk, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına ve en yüksek kalitede hizmet suna-bilmek için projeler üretmeye devam ediyor. Şirket, bu kapsamda 10.’uncu kez düzenlediği “Merce-des-Benz Teknisyen Olimpiyatları” ile yetkili servislerde çalışan teknisyenlerin bilgi ve beceri seviyelerini ölçmeyi ve gelişimlerini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Marka bağımlılık zincirini güçlendiriyoruz

Araç ve hizmetlerinde sunduğu kalitede üstünlüğü, mühendislikte uzmanlığı, ürün ve hizmet çeşitlerinin devamlılığını sunan şirket, “Teknisyen Olimpiyatları” uygulamasıyla müşterilerinin memnuniyetini daha da üst seviyelere taşımayı ve markaya olan bağlılık zincirini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

34 ayrı noktada sınav yapıldı

Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları ön eleme sınavları 34 ayrı sınav merkezinde yapıldı. Ön ele-me sınavlarına 697 sertifikalı teknisyen, 77 müşteri danışmanı, 19 parça pazarlama ve satış uzmanından oluşan toplam 793 yetkili servis çalışanı katıldı. En yüksek puanı alan katılımcılar, dere-ceye girerek finallere katılmaya hak kazandılar. “Uygulamalı sınav, yazılı sınav, beceri sınavı ve takım çalışması” olmak üzere 4 aşamadan oluşan final sınavları ise yapıldı.

Başarılı teknisyenlere ödül verildi

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetleri Eğitim Bölümü tarafından başlatılan ve 2003 yılından beri “Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları” adı altında gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren başarılı teknisyenlerin ödülleri Daimler Satış Sonrası Hizmetler Birim Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Mer-cedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen tarafından takdim edildi. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.