Mercedes-Benz Türk, Türkiye Futbol Federasyonu Otobüslerini Yeniledi

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Futbol Federasyonu Otobüslerini Yeniledi

Türk Futbol Milli Takımları’nın resmi sponsorluğunu 1996 yılından bu yana sürdüren Mercedes-Benz Türk, sponsorluk kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu’nun kullanımına sunduğu otobüsleri yeniledi.

Mercedes-Benz Travego 17 modeli otobüsler A Milli Futbol takımı ve diğer milli takımlara hizmet verecek. A Milli Futbol takımı otobüsü milliler için özel hazırlandı. Otobüs, kırmızı – beyaz deri koltuklar ve kırmızı perdeler, teknik direktörü masası ve koltuk arkası ekran sistemi olan “Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi” ile donatıldı.

Üst düzey güvenlik, üstün performans

Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor.

Sözleşme 2014 yılına kadar uzatılmıştı

Mercedes-Benz Türk ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği 2011 yılında imzalanan sözleşme ile 2014 yılına kadar uzatılmıştı. Bu kapsamda Türkiye Futbol Federasyonu’ na 9 adet hafif ticari araç, 62 adet otomobil ve 3 adet otobüs tahsis edildi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.