Mercedes-Benz Türk ve Akbank'tan sektöre özel uygulamalar

Mercedes-Benz Türk ve Akbank'tan sektöre özel uygulamalar

Mercedes-Benz ve Akbank Türk tedarikçilerine uygun koşullarda finansman olanağı sağlayan Tedarikçi Finansmanı programını başlattı.

Akbank ve Mercedes Benz’in işbirliklerini tanıtmak amacıyla Sabancı Center’da düzenlenen toplantıya , Mercedes–Benz Türk A.Ş. Mali İşler Direktörü Dr. Michael Nicklas, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen, Akbank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Hakan Yüksel, Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel ve İşlem Bankacılığı Bölüm Başkanı Erdoğdu Paker katıldı. “Beklentilerimiz üst düzeyde karşılandı”
Toplantıda bir konuşma yapan Mercedes–Benz Türk A.Ş. Mali İşler Direktörü Dr. Michael Nicklas, “Akbank ile ortak çalışmalarımızda, Mercedes-Benz Türk olarak en iyi entegre çözümleri bayilerimiz, müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz için sağlamış bulunuyoruz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Akbank’ın müşteri odaklı yaklaşımı ile proje beklentilerimiz üst düzeyde karşılandı. Stok Finansmanı ile bayilerimize, Tedarikçi Finansmanı ile tedarikçilerimize, Mercedes-Benz PartsPro Axess Business ile yetkili servislerimizin yedek parça müşterilerine uygun finansman imkanı sunuluyor. Hem Akbank hem de Mercedes-Benz Türk olarak iş paydaşlarımıza sağladığımız fayda ile uzun vadeli ve sürdürülebilir müşteri ilişkisinin temellerini güçlendirmekten memnuniyet duymaktayız” şeklinde konuştu. “Mercedes-Benz ile iyi bir sinerji yakaladık”
Mercedes-Benz Türk ile Akbank’ın uzun yıllara dayanan işbirliğine işaret eden Akbank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Hakan Yüksel, “Mercedes-Benz Türk ile tüm nakit yönetimi ürünlerinde kurduğumuz sistemsel entegrasyon ile önemli bir sinerji yakalamış bulunuyoruz” dedi. www.taşımacılar.com 24.02.2012/20:33