Mercedes-Benz Türk’ten Kasım Ayına Özel Fırsatlar

Mercedes-Benz Türk’ten Kasım Ayına Özel Fırsatlar

Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araçlar için hazırladığı Kasım ayına özel kampanyalarla sabit faiz oranı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Sprinter için sunduğu kampanya kapsamında, yüzde 1,15 sabit faiz oranı ile kurumsal müşteriler 551 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan 2015 model Sprinter, Kasım ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.

yeni-mercedes-benz-sprinter.jpg

   Yeni Vito’yu tercih eden müşterilere de yüzde 1,15 sabit faiz oranı fırsatı sunuluyor. Kurumsal müşteriler aylık 551 TL’den, bireysel müşteriler ise aylık 573 TL başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile Yeni Vito, cazip kredi olanakları ile müşterilerini bekliyor.

yeni-vito-tourer.jpg

2. El Hafif Ticari Araç Kampanyaları

   Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Kasım ayında takas kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında yüzde 1,15 sabit faiz oranıyla kurumsal müşteriler ayda 551 TL’den, bireysel müşteriler ise 573 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.

 

 

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlarda Kasım Ayına Özel Kampanya Seçenekleri

Model

Mercedes-Benz Kasko

 Faiz Oranı

Bireysel Müşteri Aylık Ödeme Başlangıç Miktarı

Kurumsal Müşteri Aylık Ödeme Başlangıç Miktarı

Sprinter

Yok

% 1,15

-

551 TL

Vito

 Yok

% 1,15

573 TL

551 TL

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.