Mercedes Benz Türk’ten Kontur’a 15 adet Travego

Mercedes Benz Türk’ten Kontur’a 15 adet Travego

Mercedes-Benz Türk’ten Kontur Turizm’e 15 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD teslimatı yapıldı.

Konya ve bölgesinin önde gelen yolcu taşıma firmalarından Kontur Turizm filosunu 15 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD ile güçlendirdi. Firmanın 65 araçlık filosunun tamamı Mercedes-Benz otobüslerden oluşuyor.


Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde teslim edilen araçlar için Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Bayraktarlar Merkon’da teslimat töreni düzenlendi. Törene Kontur Turizm Sahibi Barbaros Karakuş, Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Ali Akbaş, Satış Müdürü Lütfi Özbaygın, Otobüs Satış Danışmanı Yusuf Bayraktar ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ile Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner katıldılar. "İşbirliği önümüzdeki yıllarda da sürecek"
Törende konuşma yapan Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Ali Akbaş, Kontur Turizm ile çalışmaktan övünç duyduklarını ve bu işbirliği ile yakaladıkları ivmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Kontur Turizm Sahibi Barbaros Karakuş ise, Bayraktarlar Merkon ile geçmişten bu yana devam eden ilişkilerinin 2012 yılında da aynı şekilde devam edeceğini, sektörün canlılığını koruyarak gelişmesini temenni ettiklerini kaydetti. www.tasimacilar.com 17.04.2012/17:52