Mercedes Benz Türk’ün Aralık ayı Kampanyaları başladı

Mercedes Benz Türk’ün Aralık ayı Kampanyaları başladı

Mercedes Benz Türk 2013 yılını kapattığımız Aralık ayında da müşterilerine kampanyalarla araç alımlarını kolaylaştırıyor.

Otomobilden, Hafif Ticari ’ye, Kamyon’dan otobüse tüm ürünlerinde düzenlediği kampanyalarla alım kolaylığı getiren Mercedes Benz Türk Finansal Hizmetler, bu ay da müşterilerinin yanında olduğunu hissettiriyor.

Mercedes Benz Otomobiller uygun ödeme koşullarıyla garajınızda yerini alacak

Mercedes Benz Finansal Hizmetler A VE B serisi, C 180, E serisi, Yeni CLA, M, S, G serisi, GL, GLK, CLS, SL, SLK modelleri ve Smart’ta uygun ödeme koşulları sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Aralık ayında A-Serisi ve B-Serisi modellerine özel olarak hazırladığı kampanyada, “Yıldızım Kasko” tercih edilmesi durumunda 60 bin TL tutarında kredi oranı için yüzde 0,55 faiz oranı sunuluyor. 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 1.851 TL’den, bireysel müşteriler ise 1.878 TL’den başlayan aylık ödemelerle A-Serisi ya da B-Serisi’ne sahip olabiliyor.
 


Kasko kullanımını tercih etmeden kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler ise 60 bin TL tutarında kredi oranı için yüzde 0,75 faiz oranıyla hazırlanan diğer ödeme planında 36 aya varan vade seçenekleriyle, kurumsal alımlarında 1.921 TL’den, bireysel alımlarında ise 1.959 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz A ya da B-Serisi’ne sahip olabilirler.
 


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Aralık ayında C 180 Sedan, Coupé ve Estate araçlara özel olarak hazırladığı kampanyada kasko kullanımı halinde farklı seçenekler sunuyor. Mercedes-Benz “Yıldızım Kasko” kullanımı halinde C 180 Sedan, Coupé ve Estate modelleri 80 bin TL kredi için yüzde 0,55 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşterilere 2 bin 468 TL'den, bireysel müşterilere ise 2 bin 504 TL'den başlayan aylık ödeme olanakları ile sunuluyor.

Kampanya çerçevesinde kasko kullanımı tercih edilmediği takdirde 80 bin TL kredi için yüzde 0,75 faiz oranıyla hazırlanan diğer bir ödeme planından da yararlanmak mümkün. Bu plan tercih edildiğinde 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 2 bin 561 TL'den, bireysel müşteriler 2 bin 612 TL'den başlayan aylık ödeme planlarından birini seçebilirler.
 


Yeni Mercedes-Benz E 250 Elite, E 180 Elite ve E 250 CDI 4Matic Elite, E 250 Coupe ve E 250 Cabrio için geçerli olan Aralık kampanyasında “Yıldızım Kasko” kullanımı tercih edilirse, 150 bin TL kredi tutarı ve yüzde 0,80 faiz oranı için 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşterilere 4 bin 846 TL’den, bireysel müşterilere 4 bin 948 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri sunuluyor.

“Yıldızım Kasko” tercih edilmediği takdirde 150 bin TL kredi tutarı ve yüzde 0,90 faiz oranı için 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 4 bin 935 TL ve bireysel müşteriler 5 bin 51 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz E-Serisi’ne sahip olabilirler.
 


Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Aralık ayında CLA için sunduğu kampanya dahilinde “Yıldızım Kasko” tercih edilmesi durumunda 70 bin TL tutarında kredi oranı için yüzde 0,80 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 2 bin 261 TL’den, bireysel müşteriler ise 2 bin 309 TL’ den başlayan aylık ödeme fırsatlarından yararlanabilir.

Kasko kullanımını tercih edilmemesi durumunda 70 bin TL tutarında kredi oranı için yüzde 0,90 faiz oranıyla hazırlanan ödeme planında 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 2 bin 303 TL’den, bireysel müşteriler ise 2 bin 357 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz CLA’ya sahip olabilirler.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Aralık ayında M, S, G-Serisi ve GL, GLK, CLS, SL, SLK modellerine sunduğu yüzde 0,94 faiz oranlı kampanya çerçevesinde:

- GLK ve SLK modellerine 150 bin TL kredi tutarı için 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 4 bin 971 TL’den ve bireysel müşteriler ise 5 bin 93 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile sahip olabilirler.

- CLS ve M-Serisi modelleri için 200 bin TL kredi tutarı için 36 aya varan vade seçenekleriyle sunulan kampanya çerçevesinde kurumsal müşteriler 6 bin 628 TL’den ve bireysel müşteriler 6 bin 791 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile bu otomobillere sahip olabilirler.

- S, SL, G ve GL-Serisi modellerine 350 bin TL kredi tutarı için 36 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler 11 bin 599 TL’den ve bireysel müşterilere ise 11 bin 883 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleriyle sahip olabilirler.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin smart için hazırladığı Aralık kampanyasında 0 faiz oranıyla 20 bin TL’lik kredi tutarı için 18 ay vade ile 1.111 TL’den başlayan aylık ödeme koşulları sunuluyor. Aynı kredi tutarı için diğer bir seçenek kapsamında; 36 ay vade için yüzde 0,67 faiz oranı ile kurumsal müşteriler 631 TL, bireysel müşteriler ise 642 TL aylık ödemeler ile smart sahibi olabilirler. Ayrıca yine 20 bin TL kredi tutarı için 48 ay vade opsiyonu da mevcut. Bu kapsamda yüzde 0,77 faiz oranıyla kurumsal müşteriler 504 TL, bireysel müşteriler ise 518 TL aylık ödeme imkanları ile smart’a sahip olabilirler.


Mercedes Benz Finansal Hizmetler 2. El araç alacaklara da kolaylıklar getiriyor. Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Aralık ayında 2. El C-Serisi araçlara sunduğu kampanya kapsamında 65 bin TL kredi tutarı ve yüzde 0,95 faiz oranı ile 36 ay vadeyle kurumsal müşteriler 2 bin 158 TL’den, bireysel müşteriler ise 2 bin 211 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.

Ayrıca 2. El tüm Mercedes-Benz otomobil modelleri için 80 bin TL’ye varan kredi tutarları, yüzde 0,99’ dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle kurumsal müşteriler için 269 TL, bireysel müşteriler içinse 278 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatları sunuluyor.

Hafif Ticari Aralarda kampanyadan çok etkilendi

Hafif Ticari araçlar grubunda yer alan Citan, Sprinter ve Vito araçlarında da kampanya uygulaya Mercedes Benz Finansal Hizmetler Aralık ayı boyunca Mercedes-Benz Citan’a özel olarak 30 bin TL kredi için 0 faiz oranı ve 30 aya varan vade seçenekleriyle ödeme koşulları sunuyor.
 


Ayrıca; Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Sprinter ve Vito araçlar için Aralık ayında sunduğu kampanya kapsamında “Mercedes-Benz Kasko” kullanıldığı takdirde sunulan yüzde 0,85 faiz oranıyla, kurumsal müşteriler 771 TL’den başlayan aylık ödemelerle Sprinter ya da Vito, bireysel müşteriler ise 794 TL’den başlayan aylık ödemelerle Vito sahibi olabilecekken, Aralık ayına özel anahtar teslim fiyatlarıyla 2013 model Sprinter Minibüsler 8 bin TL’ye varan, Vito ise 5 bin TL’ye varan fiyat avantajları ile sunuluyor.
 


Kamyon ve Otobüsler bu kampanya ile alınır

Mercedes Benz Türk, yılın bu son ayında düzenlediği kampanyalarda Kamyon ve Otobüs alıcılarını da unutmadı. İster TL, ister Euro ile bu araçlar sizin…

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in tüm kamyon tipleri için Aralık ayına özel sunduğu finansman kampanyası dahilinde Mercedes-Benz Kasko’dan 2 yıl ve üzeri “Yıldızım Kasko” paketi tercih eden müşteriler yüzde 0,89’dan başlayan avantajlı faiz oranlarıyla 150 bin TL’ye varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabilirler. Euro ödeme seçeneklerinde ise yüzde 0,37’den başlayan faiz oranlarıyla 70 bin Euro’ya varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle bu kampanyadan yararlanmak mümkün.

Tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için Aralık ayında sunulan diğer bir kampanya dahilinde müşteriler 48 aya varan vade seçenekleri ile 1.309 Euro’dan başlayan ödemelerle Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabilirler. Yine tüm kamyon tipleri için sunulan farklı bir finansal çözümle ise 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 675 TL’den başlayan aylık ödemelerle istenilen Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün.


Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Travego 17 SHD, Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsler için Aralık ayı süresince sunduğu kampanya ile Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planı kapsamında 40 ay boyunca TL’de yüzde 0,87 faiz oranı ile 7 bin 489 TL’den başlayan, Euro’da ise yüzde 0,37 faiz oranı ile 2bin 704 Euro’dan başlayan aylık ödemelerle sunuluyor. Bu kampanyada kasko tercih etmeyen müşteriler ise Euro’da yüzde 0,41 faiz oranı ile 200 bin Euro’ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince 2 bin 727 Euro’dan başlayan aylık ödemelerle ve TL’de ise yüzde 0,93 faiz oranı ile 500 bin TL’ye varan kredi tutarları için 7 bin 580 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.