Mercedes-Benz ve Mengerler Milas, Bodrum’da turizmciler ile buluştu

Mercedes-Benz ve Mengerler Milas, Bodrum’da turizmciler ile buluştu

Mercedes-Benz Türk, Milas Bayisi Mengerler Milas ile birlikte düzenlediği akşam yemeğinde Bodrumlu turizmciler ile bir araya gelerek, Sprinter ve Vito araçlarını tanıttı.

Firma, yine bu yemekle birlikte "2011 yılının en hızlı büyüyen hafif ticari araç markası" ödülünü müşterileri ile birlikte kutladı. "Müşterilerimizin ihtiyaçları ile ürünlerimiz çeşitleniyor"
Mengerler Milas Şubesi Genel Müdürü Fuat Boduroğlu, Mercedes-Benz’in müşterilerinin ihtiyaçlarını sürekli takip edip, buna uygun ürünlerle ürün çeşitliliklerini genişlettiklerini söylerek; "Pazar ihtiyaçlarını gözlemleyerek geliştirdiğimiz son ürün 19+1 yetişkin yolcu taşıma kapasiteli Sprinter Supersingle minibüs olmuştur. Bu ürünün geliştirilmesiyle amacımız yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde fazla yolcu taşınabilmesine olanak sağlamaktır" dedi.
Tüm marka 2. el araçlara yüzde 0,89 kredi
Boduroğlu; "Ürün geliştirmeleri ve satış sonrasında verilen hizmetler dışında finansmanda da sizler için en avantajlı koşulları sağlamaya devam ediyoruz" diyerek; Sprinter, Vito, Viano’yu içine alan tüm ürün gruplarda, hem yeni araçta hem de takasa alınacak Mercedes dahil tüm marka ikinci el araçlara, yüzde 0.89 gibi oranında kredi ile finansman sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.
"Gücünüze güç katmak için yanınızdayız"
Boduroğlu son olarak; "Gücünüze güç katmak ve kazancınızı artırmak için yine yanınızdayız. Mengerler Milas Satış ve Satış sonrası hizmetler ekibi, Mercedes Benz Türk Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekibi, 2. el işini yürüten şirketimiz Mercedes Benz Taşıt Ticaret takımı ile tam kadro hizmetinizdeyiz ve sizlerden gelecek olan değerli geri bildirim ve fikirlerinizi öğrenmek için hazırız" diyerek sözlerini tamamladı. www.tasimacilar.com 23.02.2012 / 19:34