Mercedes-Benz Yeni Model tanıtacak

Mercedes-Benz Yeni Model tanıtacak

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Başkanı MarcusBreitschwerdt, “Yeni Mercedes-Benz T-Serisi ile bireysel ve ticarikullanıma yönelik kullanıcıların Mercedes-Benz dünyasınagirmesini sağlayan bir araç sunacağız.” dedi.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, bu sayede geniş bir kapsamda müşterilerin gereksinimlerini karşılıyor. Marka, küçük hacimli hafif ticari araç platformu üzerine inşa ettiği yeni modeli T-Serisi ile hem bireysel hem de ticari amaçlı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan bir çözüm sunuyor. 2022 yılının ilk yarısından itibaren sunulacak söz konusu yeni modelin adı ise “T-Serisi” olacak.
 
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Başkanı Marcus Breitschwerdt yapmış olduğu değerlendirmede; “Yeni Mercedes-Benz T-Serisi ile bireysel ve ticari kullanıma yönelik kullanıcıların Mercedes-Benz dünyasına girmesini sağlayan bir araç sunacağız. Bu müşteriler, kompakt araçları beğeniyor ve yeni T-Serisi bu nitelikleri karşılayan özelliklere sahip olacak.” şeklinde konuştu.
 
“Yeni T-Serisi’nin mimarisi ve tasarımı ile işlevsellik ve tutkuyu bir araya getirmeyi başardık.” diyerek değerlendirmesine başlayan Daimler Grup Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener, “Benzersiz tasarım yaklaşımımız ‘Duygusal Saflık’ ile yeni T- Serisi’nde tasarım, gövde orantıları ve yarattığı katma değer ile son derece özel bir araç sunuyoruz.” dedi.
Belirgin bir Mercedes-Benz aile aidiyeti Baştan aşağı yeni bir tasarım olan yeni T-Serisi, Mercedes-Benz markasının ayırt edici karakteristik özelliklerine sahip olacak. Yeni model özellikle tasarım ve güvenlik noktasında Mercedes-Benz DNA’sını bünyesinde barındıracak.

mercedes-benz-t-serisi.jpg 

 
Yeni sınıf, yeni konsept
 
Yeni Mercedes-Benz T-Serisi hem bireysel hem de ticari kullanıcıları hedefliyor. Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, kullanıcıların ihtiyaçlarını cazip bir fayda-fiyat oranıyla karşılayacak. T harfi, Mercedes-Benz’de verimli alan kullanım konseptlerini temsil ediyor ve bu nedenle ‘Yıldız’a sahip kompakt hafif ticari araç için harika bir model ismi olarak öne çıkıyor.
 
Araç ayrıca içten yanmalı geleneksel motorlar dışında bir elektrikli versiyona da sahip
olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.