Mercedes Benz’den Ağustos ayında kamyon almak çok kolay

Mercedes Benz’den Ağustos ayında kamyon almak çok kolay

Mercedes-Benz Finansal hizmetler Ağustos ayında da Mercedes kamyon ürün grubunda çok özel bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin tüm kamyon tipleri için Ağustos ayına özel finansman kampanyasında 2 yıl ve üzeri “Yıldızım Kasko” paketi tercih eden müşteriler, yüzde 0,74’den başlayan faiz oranlarıyla 150 bin TL’ye varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilirler. Euro ödeme alternatifini tercih edenler ise yüzde 0,37’den başlayan faiz oranlarıyla, 70 bin Euro’ya varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle bu kampanyadan yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Ağustos ayında çekici grubu kamyonlara özel sunduğu kampanya çerçevesinde 48 aylık vade boyunca iki ayda bir 2 bin 612 ödemelerle bir Mercedes-Benz çekiciye sahip olmak mümkün.

Tüm kamyon tipleri için sunulan başka bir finansal çözümle 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 613 TL’den başlayan aylık ödemelerle istenilen Mercedes-Benz kamyona sahip olma fırsatı da var. Bu kampanyada Euro ödeme seçeneklerinden faydalanma alternatifi de mevcut.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.