Mercedes-Benz'den belediyelere teslimat

Mercedes-Benz'den belediyelere teslimat

Mercedes-Benz Türk, Nisan ayında 3 kamu kurumuna Devlet Malzeme Ofisi üzerinden Mercedes- Benz Conecto Solo teslimatı gerçekleştirdi.

 

Mercedes-Benz Türk, Nisan ayında Elazığ Belediyesi’ne 5 adet, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 4 adet ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne 4 adet olmak üzere toplam 13 adet Mercedes-Benz Conecto Solo teslim etti. 

Mercedes-Benz Türk, Elazığ Belediyesi ile yapılan 10 adetlik Mercedes-Benz Solo otobüs satışı kapsamında, ilk 5 otobüsü 7 Nisan’da teslim etti. Kalan 5 adet ise Mayıs ayında teslim edilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen 10 adetlik Mercedes-Benz Conecto Solo otobüs satışı kapsamında ilk 6 otobüsü Şubat ayında teslim eden Mercedes-Benz Türk, kalan 4 adedi 17 Nisan’da teslim etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Mercedes-Benz Türk ile yapılan 4 adetlik Mercedes-Benz Conecto Solo otobüs satışı kapsamında otobüslerini 21 Nisan tarihinde teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen, 26 oturan, 69 ayakta ve 1 engelli olmak üzere 96 yolcu kapasiteli, Mercedes-Benz Conecto Solo,

•   duraklarda binip/inmeyi kolaylaştıran yana eğilme fonksiyonu,

•   2 adet 19 inch LCD ekran ve 7 adet kamera,

•   araç içi ve araç dışı anons sistemi,

•   standart donanımında bulunan ABS (Anti Blokaj Sistemi), ASR  (Anti Patinaj Sistemi) ve EBS (Elektronik Fren Sistemi) gibi en güncel teknolojileri içeren aktif ve pasif güvenlik sistemleri ve

•   Euro 5 çevre normuna uygunluğuyla yolculara şehiriçi toplu taşımada konforlu ve güvenli bir seyir sağlıyor.  

 

mercedes-dmo-teslimat.jpg

tekirdag-dmo.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum