Mercedes-Benz'den Haziran ayı kampanyası

Mercedes-Benz'den Haziran ayı kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, kamyon ve otobüs ticari araç ürün grupları için hazırladığı Haziran ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Kamyonlarda Ayrıcalıklı Fırsatlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, 2017 Model yılı ve altı Mercedes-Benz İnşaat/Çekici kamyon modelleri için Haziran ayında geçerli olacak; araç+servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde, kurumsal müşteriler; 250.000 TL kredi tutarı için, 36 ay vade, % 1,36 faiz oranı ve 8.930 TL aylık ödemeyle Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

Aynı kampanyada kurumsal müşteriler Euro kredi tercih ettiği takdirde € 75.000 ’ya varan kredi tutarları için %0’dan başlayan faiz oranları ve € 883 ’dan başlayan aylık ödemeler sunuluyor.

Mercedes-Benz Otobüslerde “Yıldızını Seç” Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Haziran ayı kampanyası kapsamında 2017 model Mercedes-Benz Travego 15 SHD model otobüs alımlarında müşterilerine özel kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor.

Kampanya kapsamında kullanımında 750.000 TL kredi tutarı için, 36 ay vadeli %1,27 sabit faiz oranı ile 26.378 TL aylık ödeme fırsatı ile sunuluyor.

mercedes-benz-travego.gif

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşterilere, 2018 model yeni araç alımlarında 3.900 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor.

2018  model Mercedes-Benz X-Class Progressive ve Pure model araçlarda, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 100.000 TLye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanılabiliyor. Bu kampanya ile müşteriler, %1,29 sabit faiz oranı ve 569 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklerine sahip Sprinter araçlar için 2018 modellerinde Haziran ayına özel 15.000 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor. 2018 model Sprinter araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih eden müşterilere %1,39 sabit faizli kredi ile aylık 582 TL’den başlayan ödeme imkânı sunuluyor.

mercedes-benz-x-class.gif

mercedes-benz-sprinter.gif

2.El Hafif Ticari Araç Kampanyaları

Mercedes-Benz Türk’ün 2.El hafif ticari araç markası Used1 altında Haziran ayında sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,59 sabit faizli kredi ve 609 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatı sunuluyor.

Yaz Lastik Kampanyası

30 Haziran 2018’e kadar Mercedes-Benz Türk yetkili servislerine gelen Mercedes-Benz hafif ticari araç sahipleri, 4 adet Bridgestone veya Lassa marka yaz lastiği alımında %20 indirim fırsatından faydalanabiliyorlar.

Gittikçe Kazan Kampanyası

1 Haziran – 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Mercedes-Benz Türk yetkili servisleri, Mercedes-Benz hafif ticari araç sahipleri için, orijinal yedek parça güvencesiyle, tüm mekanik bakım ve onarım işlemlerinde %25’e varan indirim fırsatı sunuyor. Kampanyaya ek olarak 1 Mayıs 2019 tarihine kadar kullanabilecekleri 2 ilave indirim çeki de hediye ediliyor.

Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.