Mercedes-Benz’den kampanya

Mercedes-Benz’den kampanya

Mercedes-Benz; C ve E serileri otomobilleri, hafif ticari araçlar, otobüsler ve kamyonlarda tüketiciye yeni kampanya ve fırsatlar sunuyor.

Tüm Vito, Viano modelleri ve Sprinter minibüs, uzun panelvan ve kamyonet müşterilerine yüzde 0,89 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile hazırlanan kampanya, ilgililerini bekliyor.
Sunulan kampanya çerçevesinde kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 20 bin TL tutarındaki kredi için ayda 519 TL’den başlayan ödemelerle yeni bir Vito, Viano, Sprinter minibüs, uzun panelvan veya kamyonet sahibi olabilecekler. Kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise ayda 535 TL’den başlayan taksitler ile Vito veya Viano sahibi olabilecekler.
Mercedes-Benz otobüsler
Hazırlanan iki farklı kampanya dahilinde Mercedes-Benz otobüs müşterileri, aylık bin euro'dan başlayan taksitler ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilecekler. Modellerden C 180 K 1.6’ya özel, 50 bin TL kredi için yüzde 0 faizli olarak hazırlanan kampanya dahilinde, Mercedes-Benz müşterileri 15 ay boyunca 3 ayda bir 10 bin TL ödeyerek bu modele sahip olabilecekler. Kampanyada düz ödeme seçenekleri de mevcut. E Serisi
E-Serisi’ne özel olarak Euro’da yüzde 0,39 faiz oranı ve 898 Euro’dan başlayan aylık ödemeler ile sunulan kampanya devam ediyor. TL bazında ise yüzde 0,99 faiz oranında kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 2 bin 675 TL’den, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 2 bin 744 TL’den başlayan aylık ödemeler ile Mercedes-Benz E-Serisi’ne sahip olabilecekler.
Mercedes-Benz smart
Smart’a ise yüzde 0,99 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile yeni bir kampanya hazırlandı. Kampanya dahilinde 20 bin TL kredi için kurumsal smart müşterileri 531 TL’den, kişisel smart müşterileri ise 549 TL’den başlayan taksitler ile smart sahibi olabilecekler.
www.tasimacilar.com 10.02.2012 / 13:44