Mercedes-Benz'den Mesnevi Turizm’e 5 adet Tourismo

Mercedes-Benz'den Mesnevi Turizm’e 5 adet Tourismo

Personel taşımacılığı, öğrenci servisi ve VIP araç kiralama hizmeti veren Mesnevi Turizm, 2012 yılında 3 milyon Euro’luk yatırım yaparak tercihini Mercedes-Benz’den yana yaptı.

3 milyon Euro’luk yatırım yapan firma, siparişini verdiği 10 adet Tourismo 15 otobüsten 5’ini teslim alarak filosunu güçlendirdi. Mesnevi Turizm’in yeni aldığı otobüslerle birlikte filosundaki özmal araç sayısı 90’ı Mercedes-Benz marka olmak üzere 150 adede yükseldi. Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Ankara Şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen araçların Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslim törenine Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, İstanbul Bölge Müdürü Sadık Gülcan ve Mengerler Ankara Satış Müdürü Ferhat Gürbüz katıldılar.


“Mercedes ile Kaliteli hizmet ağı oluşturduk”
Mengerler Ankara Satış Müdürü Ferhat Gürbüz, Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk’e otobüslerin anahtarını “kazasız-belasız bol kazançlı günler” dileğinde bulunarak teslim etti. 1980 yılından beri turizm taşımacılığı yaptıklarını ifade eden Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, filolarını her geçen yıl büyüttüklerini belirtti. Öztürk, “Türkiye’de tanınan bir firmayız ve turizm taşımacılığında kaliteli hizmet veriyoruz. 150 adedi özmal olmak üzere 600 araçlık bir filoya sahibiz. Özmal olan araçlarımızın 90 adedi Mercedes. Kaliteli hizmet ağının oluşması amacıyla araçlarımızı Mercedes’ten seçtik. 2010 ve 2011 yıllarında yaptığımız yatırımları Mengerler’in ve Sayın Ferhat Gürbüz’ün teşviki ile gerçekleştirdik. 2012 yatırımlarımızı da planladığımız gibi Mengerler ile tamamlıyoruz. Gelecek yıllarda da yapacağımız yatırımları yine Mengerler ailesi ile birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 24.05.2012/13:08