Mercedes-Benz’den online medyaya özel yeni hizmet

Mercedes-Benz’den online medyaya özel yeni hizmet

Mercedes-Benz, online medya ve haberciliğin artan öneminin bilinciyle yepyeni bir hizmet sunmaya başlıyor.

Dünyanın her yerinden tüm basın mensubu ve bloggerlar artık https://www.daimler.gomexlive.com/ adresi üzerinden “embed code” ile Mercedes-Benz’in gelecekte katılacağı fuarlar/etkinlikler kapsamında hazırladığı canlı yayın programını takip ederek, buralarda gerçekleştirilecek basın toplantılarını, uzmanlar ile yapılacak söyleşileri ya da online mecralarda yayınlanmak üzere özel olarak hazırlanacak programları eş zamanlı olarak kendi sayfaları üzerinden takipçileri ile paylaşabilecekler.

Bu kapsamda ilk olarak 05 Mart 2013’te basın günü ile kapılarını açacak olan 83. Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek uluslararası Mercedes-Benz basın toplantısı ve uzmanlar ile “Aerodinamik ve Tasarım” konusunda yapılacak söyleşiler canlı olarak internet üzerinden paylaşılabilecek.

Link üzerinden sunulacak hizmetler gelecekte daha da genişleyerek canlı yayın basın toplantılarının yanı sıra uzmanlar ile yapılacak özel söyleşiler ve farklı konularda hazırlanacak özel canlı yayın programları da bu link üzerinden paylaşılabilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.