Mercedes Benz’den Temmuz Kampanyası

Mercedes Benz’den Temmuz Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal hizmetler Temmuz ayında da Mercedes kamyon ürün grubunda çok özel bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin tüm kamyon tipleri için Temmuz ayına özel finansman kampanyası dahilinde sunduğu Mercedes-Benz kasko ile 2 yıl ve üzeri “Yıldızım Kasko” paketi tercih eden müşteriler, yüzde 0,74’den başlayan avantajlı faiz oranlarıyla 150 bin TL’ye varan kredi tutarları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile Mercedes-Benz kamyonlara sahip olabiliyor. Euro ödeme seçeneklerinde ise; yüzde 0,37’den başlayan avantajlı faiz oranları ve 70 bin Euro’ya varan kredi tutarları ile 48 aya varan vade seçeneklerini kullanarak kampanyadan yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Temmuz ayında Actros tipi 1841, 1941 ve 3341 modeller için hazırladığı kampanya çerçevesinde 170 bin TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleriyle 3 bin 518 TL’den başlayan aylık ödeme, Euro bazında ise 70 bin Euro’ya varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleriyle 905 Euro’dan başlayan aylık ödeme imkanları ile Mercedes-Benz Actros’a sahip olmak mümkün.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin Temmuz ayında çekici grubu kamyonlara özel sunduğu kampanya çerçevesinde 48 aylık vade boyunca iki ayda bir 2 bin 612 Euro ödemelerle Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün. Tüm kamyon tipleri için sunulan başka bir finansal çözüm ise; Mercedes-Benz kamyon müşterilerinin 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 595 TL’den başlayan aylık ödemelerle istenilen Mercedes-Benz kamyona sahip olabilmesi olarak sunuluyor. Bu kampanya dahilindeki ürünlere Euro ödeme seçenekleri ile de sahip olmak mümkün. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.