Mercedes diyar diyar gezip BusStore markasının tanıtımını yapıyor

Mercedes diyar diyar gezip BusStore markasının tanıtımını yapıyor

Mercedes-Benz Türk, “BusStore” markasının bilinirliğini arttırmak amacı ile Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Konya, Ankara ve İstanbul otogarlarında tanıtım etkinliği düzenliyor.

Mercedes-Benz Türk 2. El pazarındaki faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Ağırlıklı ticari araç olmak üzere kamyon, otobüs, hafif ticari araç ve otomobil ürün gruplarında 2. El hizmeti veren Mercedes-Benz Türk, “BusStore” markasının bilinirliğini arttırmak, ürün ve hizmetlerini otobüs müşterileri ile buluşturmak amacı ile Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Konya, Ankara ve İstanbul otogarlarında tanıtım etkinliği düzenliyor.


Mercedes-Benz marka araçlar ile sınırlı olmayıp her marka ve model otobüs ve midibüslerin takas şeklinde veya yeni araç alımından bağımsız araç bedeli karşılığı alımı ve satımını gerçekleşen BusStore, otobüs ve midibüsleri alım aşamasında detaylı ekspertizden geçiriyor ve ekspertiz neticesine göre de kategorilere ayırıp satışa sunuyor. Bu kategoriler sayesinde müşteriler kendilerine en uygun 2. el otobüs ve midibüslere ve bu araçlara ilişkin tüm detaylı bilgilere ulaşabilmenin yanı sıra, hızlı ve güven duyarak bir seçim yapabiliyor. BusStore, otobüs ve midibüsler ile birlikte finansman, sigorta hizmetlerini, Hadımköy’de bulunan merkezi ve Türkiye genelinde işbirliği içerisinde olduğu Mercedes-Benz yetkili bayileri aracılığı ile müşterilerine sunuyor.

BusStore tanıtım etkinlik tarihleri;

03 Ekim Perşembe Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali
04 Ekim Cuma Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali
06 Ekim Pazar Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali (DİŞTİ)
07 Ekim Pazartesi Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali
08 Ekim Salı Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali
09 Ekim Çarşamba Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali
10 Ekim Perşembe Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ)
11 Ekim Cuma Büyük İstanbul Otogarı (Bayrampaşa) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.