Mercedes Eylül ayında da çok sattı

Mercedes Eylül ayında da çok sattı

Mercedes-Benz Türk Bayilerinin 4 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdikleri Tourismo ve Travego teslimatları ile turizm taşımacılarının filolarını yeniledi

4 Eylül tarihinde Mercedes bayii Hasmer Kamil Koç firmasına 1 adet Tourismo 15 teslimatı gerçekleştirirken, teslimata Hasmer Otobüs Satış Danışmanı Yaşar Şahin aracı Selahattin Aslanboğa'ya teslim etti.Gelecek Erzurum bayinin Star Diyarbakır'a sattığı 1 adet Travego 15 ise Star Diyarbakır firması adına Galip Oral, İşar Kamuk ve Mehmet Üçdağ teslim aldı.




6 Eylül tarihinde Merkon bayinin Yeşil Aksaray'a sattığı 1 adet Tourismo 15 aracı firma adına Osman Zengin, Bahtiyar Andaç ve Osman Çelik teslim alırken, 17 Eylül tarihinde Mengerler Akdeniz bayinin Astor Seyahat'e sattığı 1 adet Travego 15’i ise firma adına Musa Tutay, Serhat Tutay ve Selahattin Güneş teslim aldı.






En fazla satış 21 Eylül günü gerçekleştirildi
Eylül ayı içersinde en fazla satışı 21 Eylül günü gerçekleştiren Mercedes bu gün içerisinde toplamda 9 adet tourismo sattı. Devlet Malzeme Ofisi / Dicle Üniversitesi'ne satılan 1 adet Tourismo 15'i Murat Kanşiray ve Saffet Selçuk İlhan teslim alırken, Düzce Üniversitesi'ne satılan 1 adet Tourismo 16’yı ise Hasmer bayiinden Yaşar Şahin, araç sorumlusu Mehmet Kütük ve kaptanlar Mehmet Fatih Aksoy ile Güven Kocakale'ye teslim etti.




Mengerler Akdeniz'in Lüks Yonca Seyahat'e sattığı 1 adet Tourismo 15’i Kemal Yavuz, Osman Açıkgöz, Ramadan Seçkin ve Fatih Yavuz teslim alırken, Egemer bayinin, Pamukkale firmasına sattığı 2 adet Tourismo 16’yı ise firma adına Sedat Acar ve Reşat Lafcı teslim aldı.


Mengerler Bursa'nın Pamukkale'ye sattığı 2 adet Tourismo 15’i Bursa Motorlu Otobüs Satış Müdürü Kadir Gökeşme, Serkan Kahyaoğlu'na teslim ederken, Koluman İstanbul, Tarsus ve Ankara bayilerinin Yeni Midyat Seyahat'e sattığı 4 adet Tavego'nun 2 adedini Koluman Tarsus Otobüs Satış Müdürü Erdem Ünler, firma sahibi Niyazi Karadaş ve firma yetkilileri Naim İşitir ve Adnan Kutlu'ya teslim etti.






26 Eylül günü gerçekleştirilen teslimatta ise Koluman Istanbul bayii, Karaca Ardahan Turizm’e 1 adet Travego 15 satarken, aracı Koluman Istanbul Otobüs Satış Müdürü Önder Gökçe, Karaca Ardahan turizm yetkilisi Dr. Gazi Karakurt’a teslim etti.


Satışlarına hız kesmeden devam eden Mercedes, 27 Eylül günü Metro Turizm bireysel otobüsçüsüne 1 adet Travego satışı gerçekleştirdi. Mengerler Bursa bayii tarafından satılan aracın teslimatına Muzaffer Savran, Ahmet Savran ve Ömer Baysal katıldı.


Yine aynı gün Merkon bayiinin Yeşil Aksaray Turizm'e sattığı 1 adet Tourismo 15 teslimatına teslimatında ise Osman Zengin, Tefik Mutlu ve Eyüp Mutlu araçlarını teslim aldı. Has bayiinin Lüks Erzincan'a sattığı 1 adet Tourismo 16’nın teslimatı 27 Eylül günü gerçekleştirilirken aracı, Has bayiinden İhsan Naci Yanık, Lüks Erzincan firması adına Bünyamin Şahin 'e teslim etti. Koluman Gaziantep bayiinin Van Gölü'ne sattığı 1 adet Travego 15 teslimatına ise Mehmet Çakar, Vedat Öztürk ve Mehmet Samur teslim aldı.


Ekim ayının ilk günüde satışlarını sürdüren Mercedes, Koluman Gaziantep bayii tarafından Van Gölü firmasına 1 adet Travego 15 satışı gerçekleştirdi. Aracı firma adına Mehmet Çakar, Vedat Öztürk ve Mehmet Samur teslim aldı. www.tasimacilar.com 01.10.2012 Saat: 19:25