Mercedes Kamyon ve Çekicilerinde yıl sonuna kadar kampanya

Mercedes Kamyon ve Çekicilerinde yıl sonuna kadar kampanya

Mercedes-Benz’in Türkiye’de üretilen kamyon ve çekici modelleri, Ekim ayından yılsonuna kadar devam eden kampanya kapsamında 3 farklı kamu bankasından 500.000 TL ve 60 aya kadar % 0,49 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor.

Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray’daki fabrikasında yerli olarak üretilen kamyon ve çekici modelleri, Ekim ayında devreye alınan Kamu Bankaları Finans Kampanyası’na dâhil oldu. 1 Ekim 2019 ile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında; Ziraat Bankası’ndan, Vakıfbank ve Halkbank’tan 500.000 TL’ye kadar kredi kullanılarak 0 km bir Mercedes-Benz kamyon veya çekici sahibi olunabiliyor. Bu özel kampanya kapsamında 3 ayrı bankadan, her bir araç için 500.000 TL’ye kadar kredi kullanım imkânı sunuluyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank’tan çoklu araç alımlarında da geçerli olmak kaydıyla 12-60 ay, Halkbank’tan ise 36-60 ay vade aralıklarında tüm vadelerde % 0,49 faiz oranı geçerli. Kampanya ayrıca Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayilerini de kapsıyor. Müşteriler veya Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayileri, kredi başvurularını her 3 bankanın tüm şubelerinden yapabiliyorlar.

mercedes-benz-arocs-4142.jpg

 

mercedes-benz-actros-1842.jpg

 

mercedes-benz-kamyon-kampanya.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.