Mercedes otobüsleri Şubat ayında da filoları güçlendirdi

Mercedes otobüsleri Şubat ayında da filoları güçlendirdi

Mercedes-Benz Türk 4-22 Şubat tarihleri arasında 10 Tourismo ve 1 adet Travego olmak üzere toplam 11 adet otobüs satışı gerçekleştirdi.

4 Şubat tarihinde Koluman Ankara, Koluman İstanbul ve Koluman Gaziantep bayileri, Akmercan firmasına 5 adet Tourismo 15 teslim etti. Araçları firma yetkilisi Ali Topçu teslim aldı.


6 Şubat tarihinde ise Koluman Ankara bayii Metro Turizm’e 1 adet Travego 15 teslimatı gerçekleştirdi. Aracı sahibi Yusuf Çil ve araç kaptanları Mustafa Levent ile Berkay Namlı teslim aldı.


Mengerler Bursa'nın Bursa Seyahat Birlik firmasına sattığı Tourismo 15 teslimatında ise Mesut Esen ve Necip Kurtbey aracı teslim aldı.


Satışlarına hız kesmeden devam eden Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Tarsus 18 Şubat tarihinde Erzincan Nazar Turizm firmasına 1 adet Tourismo 16 teslimatı gerçekleştirdi. Aracı Abidin Bektaş ve Bülent Bilgili teslim aldı.


Bayraktarlar Kayseri Bayii’nin Anadolu Seyahat firmasına sattığı 1 adet Tourismo 16’yı ise Murat Yılmaz teslim aldı.


Has İstanbul Bayii’nin Çam Uluslararası Hatay’a sattığı 1 adet Tourismo 15’i Naci Çam, Behzat Çam ve Sabahattin Çam teslim alırken, 22 Şubat tarihinde, Hases Eskişehir Bayii’nin bireysel otobüsçü Selvin Şenol’a sattığı 1 adet Tourismo 15’i Selvin Şenol bizzat teslim aldı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.